Mautner Zsófia vidéken töltődik fel - A 46 éves sztárséf nagyszülei kunmadarasi házában pihen

Mautner Zsófi nagyszülei kunmadarasi házában töltődik fel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mautner Zsófi külkereskedelemmel foglalkozó szülei nyomdokaiba lépve hat nyelvet sajátított el, majd 2009-ben a főzés miatt hagyta ott brüsszeli diplomatapozícióját.

Ugyanebben az évben jelent meg első szakácskönyve Chili & Vanília címen, amelyet 14 másik követett. Az RTL Klub nézői már sikeres íróként és népszerű gasztrobloggerként ismerték meg. Először a Reggeliben kapott saját műsort, 2018-ban a TV2-n láthattuk a Master Chef műsorvezetőjeként, manapság a TV Paprika csatornáján találkozhatnak Zsófival a nézők.

Mautner Zsófi vidéki élete

Mostanság egyre többször érezte, hiányzik számára a vidéki élet. Szerencséjére nagyszülei kunmadarasi háza tökéletes búvóhelyként szolgál, ha nyugalomra vágyik, így manapság ott szokott pihenni.

- Receptre írnám fel minden városinak: ha jót akar magának, egy hétre költözzön falura! Hajdan a szüleim egész nyarakra „ledobtak” Kiskunmadarasra, az Alföld szívébe, ott szerettem meg a földet, a falusi életmódot - mesélte a Hot! magazinnak 2020 októberében.

A gasztronómiával is itt ismerkedett meg, amikor kislányként a házban nyaralt. Nagymamájától és apukájától leste el, hogyan kell jól forgatni a fakanalat, élete első csörögefánkját hétévesen sütötte.

Azt vallja, néha érdemes kiszakadni a szorgos mindennapokból, az autentikus környezetben még a hétköznapi tevékenységek is különlegessé válnak.

mautnerzsofi-kepernyosok4
Fotó: RTL Klub/Ízes élet

- Legutóbb almás pitét sütöttem: a hozzávalót arról a fáról szedtem, amit még a nagypapám ültetett, az almát a nagymamám régi reszelőjével reszeltem! Fontos, hogy az ember visszataláljon a gyökereihez: néha akár egy étellel. Tényleg működik!

Sztárok, akik tanyán élnek

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük