Marsi Anikó ezért tűnt el 2 hónapja a Tényekből - Először szólalt meg a híradós
Marsi Anikó videóüzenetben jelentkezett de Dominkáról, amit lezártak a koronavírus-járvány miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó hetek óta nem látható a TV2 képernyőjén. A Tényeket hétköznap esténként Vitányi Judit vezeti Gönczi Gáborral és esetenként Szebeni Istvánnal. Visszanéztük a kereskedelmi csatorna híradóinak felvételeit, Marsi Anikó majdnem két hónapja, február 4-én vezette utoljára a Tényeket. 

A Hot! magazinmúlt csütörtökön azt írta, valószínűleg azért nem látható jó ideje a 45 éves tévés, mert meglátogatta férjét Dominikán, Palik László ugyanis ott forgatja hónapok óta az Exatlon Hungaryt. Telefonon nem tudták elérni, és a TV2 is csak az extrém sport-reality műsorral kapcsolatban adott ki közleményt. Abban az állt, hogy a dominikai kormány a koronavírus-járvány miatt március 16-tól harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat.

Marsi Anikó Dominikán ragadt a fiaival 

Palik László 2019 karácsonyán köszönt el a családjától, akkor utazott el Dominikára az Exatlon Hungary stábjával. Marsi Anikó fiaikkal a férjét látogatta meg, de időközben lezárták a Dominikai Köztársaságot, ezért a híradós gyerekeivel nem tud hazajönni a szigetországból.

marsi-aniko
Fotó: TV2

Marsi Anikó először a hétfő esti Tények Pluszban adott hírt magáról: a videóüzenetben azt mondta, jól van, pihen, és háziasszonyként tölti a mindennapjait a sziget déli részén.    

- Elvagyunk, megvagyunk. Azt gondolom, pont ugyanúgy, mint ahogyan az emberek a világ bármely más pontján, mert mindenhol mindenki el van zárva a külvilágtól. Mi is, itt, Dominikán.

Az egyik kedvenc elfoglaltságom mostanában, hogy ételrecepteket gyűjtök az internetről,

és a gyerekekkel közösen, vagy azokból, vagy saját kútfőből, mindent összegyúrva különböző ételeket találunk ki - árulta el Marsi Anikó, aki a bejelentkezéskor épp egy magyaros karfiollevet kívánt készíteni, amihez még nokedliszaggatót is talált a konyhában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Palik László és Marsi Anikó fiai is Dominikán vannak a szüleikkel. Vilmosnak, aki júliusban 14, és Vincének, aki júniusban 11 éves lesz, ugyanúgy kell tanulniuk, mintha Magyarországon lennének.

- Itthon tanulunk, ami azért néha nem is olyan egyszerű, mint ahogyan én gondoltam, de megoldjuk ezt is - vallotta be édesanyjuk. 

Erős Antónia először mutatta meg magát bikiniben

Erős Antóniát még sosem láthattuk úgy, mint ahogy most címlapon szerepel: az RTL Klub híradósa bikiniben látható a lányával, Szonjával a tengerparton. A képet a férje készítette róluk a tengerentúli nyaralásukon.  

Ezt is szeretjük