A 80-as évek szexszimbóluma volt - Marjai Judit 50 évesen is bombázó

Marjai Juditért rajongtak a férfiak, és most is gyönyörű.

nyito
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marjai Judit 1967-ben született modell, akit egy fotósorozata miatt a magyar Marilyn Monroe-ként is szoktak emlegetni - nem véletlenül, hiszen arca rendkívül hasonlít az egykori szexszimbóluméra.

Nemcsak arcvonásaik közösek: Marjai Judit - hiába nem a színészet lett a hivatása - szerepelt néhány magyar filmben. Az Éljen anyád! címűben főszerepet is játszott. Marjai Judit ötvenéves, de szépsége az elmúlt évtizedek alatt mit sem kopott.

Modellként kezdte, most is bombázó

Marjai Judit, bár eleinte színésznő szeretett volna lenni, 14 évesen modellkedni  kezdett. Szerepelt az Ifjúsági Magazin és a Füles címlapján is, valamint ő volt az első magyar lány, akit az olasz Playboy magazinnak fotóztak. Ekkor 21 éves volt, és ezzel egy időben arra is rájött, hogy nem szeretne többé kamera előtt pózolni.

marjai-judit-marilyn-monroe2
Fotó: Youtube/Szabi Ducsai

A Kisalföldnek elmondta, ez a római kiruccanás hozta meg számára a megvilágosodást: fotósként szeretne élni és dolgozni.

- 21 éves koromban, egy Playboy-fotózás kellős közepén, Rómában éreztem úgy, hogy kiégtem. Túl alacsony voltam a szakmához - 167 centiméter -, olyan munkát vállalni pedig nem akartam, és nem is vállaltam soha, ami az erkölcseimbe ütközik. Fotózni azért kezdtem el, mert elégedetlen voltam a képekkel, melyeket készítettek rólam.

marjai-judit-fotos-fb
Fotó: Facebook/Judit Marjai

Fotós és jósnő

Marjai Judit a kamera másik oldalára, művészfotósnak állt át. Komoly fotósorozatai készültek, 2009-ben ő örökítette meg a halállal szembenéző Bacsó Péter utolsó napjait, de a világhírű zenész, Phil Collins fotósaként is dolgozott. Az egykori modellnek annyira lételemévé vált a fotózás, hogy szinte mindennap ezzel is álmodik. A Mélyinterjúk.hu oldalnak elmondta, gyakran megálmodja új ötleteit:

Többször ébredek úgy, hogy megvan a következő, mások számára talán „extrém” ötlet. Talán, mert álomból született...

marjai-judit-fb
Fotó: Facebook/Judit Marjai

Marjai Judit a fotózás nagy szerelmese, ám van emellett egy másik hobbija, amit egyszerűen imád: a kártyajóslás. Elmondása szerint a spiritualitás fontos része az életének, mindig tart egy pakli kártyát a kocsijában, hogy, ha szüksége van rá, jósolni tudjon magának. Ezotéria témakörben is évekig írt, ám a kártyához nemcsak a jóslás miatt fűzi szoros viszony: kártyaversenyző is volt. 

Marjai Judit fotóit saját blogján tudod megnézni.

Emlékszel még a Sugár-lányra?

Liener Márta arcát és nevét a nyolcvanas évek elején ismerte meg az egész ország, amikor ő lett a Sugár Üzletközpont reklámarca. Eredetileg nem is modell akart lenni, mégis az évtized egyik legnépszerűbb manökenje lett.

(Képek forrása: a képek használatát Marjai Judit engedélyezte)

Ezt is szeretjük