A 80-as évek dögös modellje volt: Marjai Judit 56 évesen ezzel foglalkozik

Marjai Judit nagy szenvedéllyel beszélt a hobbijáról, amely a fotózás mellett minden idejét kitölti.

imarjai-judit-coverkepenn)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marjai Juditot 1983-ban fedezték fel, modellkarrierjét különleges, szép arcának és attraktív kisugárzásának köszönhette. A '80-as években szexszimbólumnak számított.

Az 56 éves sztár ma már nem a modellkedésnek él, főfoglalkozása a fotózás, amelyben kifejezi a világról alkotott véleményét. A Reggeliben elárulta azt is, hogy milyen egyedi hobbinak hódol, amelyből kiállítást is nyit.

Marjai Judit foglalkozása

Marjai Judit képei az idő kérdéskörét járják körbe, így született meg az alapötlet, hogy valami újdonságba vágja a fejszéjét.

marjai-judit-4
Fotó: RTL/Reggeli

- Ugye én alapvetően fotós vagyok, és van egy nagyon szép kiállításom, amivel az idő témáját járom körbe. Fekete-fehér művészképeket készítek, ez egy szoborcsoportról szól. Gondolkodtam, hogy mi mindent lehetne még ehhez készíteni, és akkor jött ezeknek az őrült óráknak az ötlete.

Különlegesebbnél különlegesebb, nem mindennapi tárgyakat használ fel az órák készítéséhez, amelyekből egészen biztosan nincsen két egyforma.

- Az egyik közülük például gyümölcscentrifugából van - nem tudom, kinek lenne kedve ilyesmit hordani. Szeretnék mindenképpen valamilyen egyedit alkotni, és azért éppen az órák mellett tettem le a voksom, mert az az egyetlen ékszer, amit szeretek hordani. Ezt szerettem volna a főfoglalkozásommal, a fotózással összehozni.

Jó pár remekmű mosolyra fakasztja a szemlélőjét vagy éppen a viselőjét, hiszen tükröződik bennük Marjai Judit egyedi gondolkodásmódja és játékos szenvedélye.

- Viccesek az órák, van ami csapággyal van ellátva. Ezek nem használati tárgyak, hanem a kiállítás fő részei, és az időt és az időtlenséget képviselik a mai világunkban. Ezt szeretném megmutatni majd a művekkel is. Először elmegyek mindenféle ósdi helyre, guberálok összevissza, és szerelek az órákból. Szerintem az egyediség a fő cél.

Tudd meg, mivel foglalkozik Rábaközi Andrea!

Rábaközi Andrea nagy örömmel segít a fiainak, amikor csak ideje engedi.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Marjai Judit

Ezt is szeretjük