A 80-as évek szexi modellje volt: Marjai Judit 40 évvel ezelőtti fotóját ismételte meg
Marjai Judit 55 évesen is gyönyörű modell a fotón: megmutatta, negyven év alatt mennyit változott.

marjai-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marjai Juditot tinédzserként fedezték fel, amikor édesanyja 1983-ban elküldte egy fotóját az Ifjúsági Magazin pályázatára. 

A szőke szépség annyira elnyerte a zsűri és a közönség tetszését, hogy ezután címlapra került. A nyolcvanas évek végén úgy döntött, abbahagyja a modellkedést, majd átállt a kamera másik oldalára, ugyanakkor szívesen a saját maga modellje. 

Marjai Judit fiatalon

Marjai Judit az Instagramján tett közzé egy 1982-ben készült fényképet, amelyen 15 évesen szerepel. Mellé vágott egy aktuális fotót is, amin már az 55 éves énjét láthatjuk. 

"#Takarítónő #akkorésmost# 1982-2022” - írta a negyven év eltéréssel készült képekhez.

Ha továbblapozunk, akkor megnézhetünk egy kis válogatást az aktuális fényképeiből. Lenyűgözően fest, jó pár évet letagadhatna. Egy kommentelő szerint ő a szerelem istennője, mert kortalan szépségével mindig bámulatba ejti a rajongókat. 

Ő Flipper Öcsi Ginája

1984 volt az az év, amikor a Dolly Roll kiadta a Gina, A Bestia című szerzeményt. Flipper Öcsi két évvel korábban igazolt át az együttesbe a Hungária zenekarból. Szőke tincseivel, jellegzetes mozgásával és tipikus "jampi” megjelenésével hamar a lányok elsőszámú kedvence lett. Sokáig sejteni sem lehetett, ki az a nő, aki az énekes egyik leghíresebb slágerét ihlette. Közel négy évtizeddel később derült ki, hogy a szóban forgó lány nemcsak a múzsája, hanem a szerelme is volt.

Cover-kép: MTA

Ezt is szeretjük