A 80-as évek bombázója volt - Marjai Judit 51 évesen is szexi dekoltázst villantott
Mintha megállt volna az idő Marjai Judit fölött.

marjai-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marjai Judit a rendszerváltást megelőző évek ismert manökenje volt hazánkban, aki már 14 évesen a kamerák előtt állt. Telt idomaival és dús hajzuhatagával hamar keresett modell lett. Az elmúlt harminc évben szinte semmit nem változott, közösségi oldalán ma is sok elismerő hozzászólást kap követőitől.

A modellkedéssel 21 éves kora után - nem sokkal az olasz Playboy-fotózást követően - felhagyott, és átállt a kamera másik oldalára, ám külsejére ma is nagyon vigyáz. Elmondása szerint tornával és sok alvással tartja formában magát. Nézd meg, hogy néz ki ma a már fotósként dolgozó Marjai Judit!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük