Ma 60 éves Rák Kati - A 80-as évek híres modellje most is gyönyörű
Rák Kati modell és színésznő ma is elképesztően néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rák Katit akkor zárta szívébe az ország, amikor a '80-as években modellkedni kezdett. A gyönyörű, szőke hajú szépség volt a Pepsi-Cola reklámarca, aki plakáton és tálcákon népszerűsítette az üdítőt, de az Éva Vermutot is reklámozta 1988-ban. Fotóit többek közt az Ez a divat, a Füles magazin, a Színes RTV című lapokban is meg lehetett csodálni, de számos reklámfilmben és sok show-műsorban is látható volt, mint például a híres Korda-show-ban. Ő volt az első hazai sztármanöken, aki szerepelt amerikai reklámban. Rák Kati, a népszerű modell és színésznő február 21-én ünnepli hatvanadik születésnapját.

Rák Kati a Bartók Béla Zeneművészeti Szakiskola elvégzése után a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán tanult, ahol 1983-ban végzett. Nem szerződött színházhoz, vendégként játszott több teátrumban. Jelenleg a Vidám Színpad társulatának a tagja.

A gyönyörű színésznő a filmezésbe már főiskolás korában belevágott. Szerepelt többek közt az 1982-es Csak semmi pánik, a Délibábok országa és A vörös grófnő című filmekben, de feltűnt a Linda és a Kémeri című sorozatokban is. A szemfülesek egyébként elcsíphették őt a Jóban Rosszban és az Aranyélet című sorozatok egy-egy kisebb szerepében is.

Ami a magánéletét illeti: Czető Bernát László író-forgatókönyvírótól két gyermeke született, Sára 1986-ban, Bianka pedig 1992-ben látta meg a napvilágot. Nem meglepő, hogy a nyolcvanas évek népszerű modell-színésznőjének mindkét lánya modell lett, mindketten édesanyjuk szépségét és különleges vonásait örökölték.

Rák Kati modell és színésznő ma is gyönyörű, kevesen mondanák meg róla, hogy kereken hatvanéves lett ma. 

Ezt is szeretjük