Ő Márió, a harmonikás új párja: Izabellát először mutatta meg
Márió, a harmonikás felesége elvesztése után egy évvel szeretett bele Izabellába, akit évek óta ismert.

márió-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bock Attila vagy, ahogy az ország ismeri, Márió, a harmonikás életében a 2021-es esztendő végtelenül szomorú időszak volt. Felesége, kislánya édesanyja gyógyíthatatlan daganatos betegségben elhunyt.

Annamária  elvesztése olyannyira megviselte, hogy a szervezete teljesen legyengült, elkapta a koronavírust. Az állapota olyan súlyosra fordult, hogy kórházba került, öt napig életveszélyes állapotban volt.

Márió, a harmonikás és párja

Szerencsére felépült, és a 2022-es évnek új életszemlélettel vágott neki. Felhagyott a halogatással, és amikor az élet a szerelem lehetőségét sodorta az útjába, nem habozott. Párját először mutatta meg a nyilvánosságnak.

Évek óta ismerték egymást, hiszen Izabella sógornőjének a testvére. Szülinapokon, családi rendezvényeken rendszeresen találkoztak. Ráadásul a csinos édesanya az öccse cégénél dolgozik, mint operatív igazgató.

- Ő is özvegy, egyedül nevelte a 14 éves lányát, aki az én lányomnál, Eszternél egy évvel idősebb - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rengeteg üzenetet váltottak, és sokat telefonáltak, így kerültek egyre közelebb egymáshoz. Érezték, minden értelemben működik köztük a kémia, így a zenész nem várt, udvarolni kezdett.

márijó
Fotó: Zenebutik

- Előbb a testvéremékkel négyesben szerveztem egy vacsorát. Majd virággal és pezsgővel leptem meg.

Az is fontos tényező, hogy tinédzser lányaik jól kijönnek egymással, kifejezetten örültek, amikor megtudták, szüleik randizni kezdtek. Ha ez nem így lett volna, nem költöztek volna össze, immár együtt élnek négyesben Márió sümegi házában.

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-fotó: Zenebutik

Ezt is szeretjük