Új magyar szerelmespár született: az X-Faktor énekesnője és a TV2 sztárja összejött egymással
Hivatalosan is egy párt alkot a rapper-énekesnő Mardoll és a szintén rapper Hadas Alfréd.

mardoll-hadasalfred-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Dederick, vagyis Mardoll nevét akkor ismerte meg az ország, amikor híres édesanyja, Yvonne Dederick szerepet kapott a Feleségek luxuskivitelben című realityben. A most 25 éves sztár akkor több epizódban feltűnt, ekkor derült ki, kimondottan tehetséges, jó hangja van.

Az akkoriban Amerikában élő Mardoll 2018-ban indította el zenei pályafutását, kedvenc műfajában, a rapben kezdett tevékenykedni. Az átütő siker azonban elmaradt, így a rapsztár hazajött, hogy előbb az RTL Klubon a Survivorben, majd az X-Faktorban próbáljon szerencsét.

Mardoll és Hadas Alfréd összejöttek

Mardoll mentora Gáspár Laci lett a műsorban, aki nagyon hitt az extravagáns, bevállalós, nagyszájú lányban. A rapper végül a 6. helyen végzett a 12-ből az X-Faktor 10. szériájában, ami szép teljesítmény. 

Az RTL Klub tehetségkutatójával párhuzamosan egy másik show-műsor, a Sztárban sztár leszek! is futott, méghozzá a TV2 képernyőjén. Itt tűnt fel a mindössze húszéves Hadas Alfréd, aki Mardollhoz hasonlóan rapperként érkezett. Majka azonnal meglátta benne a tehetséget, így az ő csapatába került. A verseny során az 5. helyezésig jutott. 

Hadas Alfréd  már a műsorok ideje alatt felfigyelt Mardollra, majd úgy döntött, Instagramon ír neki. A lány válaszolt, elkezdett kialakulni köztük valami. Nem sokkal később már gyakran találkozgattak, körülbelül két héttel ezelőtt pedig mindketten beismerték egymásnak: többet éreznek a másik iránt barátságnál. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Borsnak Hadas Alfréd azt mesélte, nagyon tehetségesnek tartja Mardollt, akivel eleinte főleg a zenéről beszélgettek. Arra gondolt, dolgozhatnának együtt, de arra eleinte nem, hogy lehet közöttük valami. Mivel azonban jól kijöttek egymással, a szakmázásból idővel több lett, és átalakult a kapcsolatuk. 

- Nagyon szép és vagány csajnak tartom. Gyönyörű az arca, tetszik a személyisége, pont az esetem. Passzolunk egymáshoz, de nem csak a zenei stílusunk miatt. Nincs köztünk szakmai féltékenység, pontosan értjük, és elfogadjuk, mivel jár ez a szakma - tette még hozzá a fiatal rapper, aki azt sem titkolta, már most szerelmes Mardollba. 

- Akármennyire is próbálnám ferdíteni a helyzetet, hogy még csak alakulnak az érzéseim, hazudnék. Ha abba gondolok bele, mennyi időt töltünk együtt, és hogy milyen jól érezzük magunkat, biztos, hogy szerelmes vagyok – vallotta be a fiú. 

Az RTL Klub és a TV2 sztárjának kapcsolatára akkor derült fény, amikor Mardoll csókolózós fotót tett magukról közzé az Instagramon. Nem sokkal Hadas Alfréd után a lány is megszólalt, az RTL Klub Reggeli című műsorának pénteki adásában mesélt a friss szerelemről.

– Ez egy tipikus modern love story. Instán írt nekem, visszaírtam, elkezdtünk dumcsizni. Pár hét után találkoztunk. Akkor nagyon gyorsan elkezdődött minden. Már majdnem egy hónapja tart, de azért még friss, nagyon friss.

Az énekesnő hozzátette, Hadas Alfrédnak hatalmas szíve van és nagyon törődő. Csodaszépen beszél vele és a családjával, de még a kiskutyájával is. A sztárpár gyorsan letudta a szülők bemutatását, mindenki mindenkit nagyon kedvelt már az első pillanatban. Ez olyannyira igaz, hogy Mardoll és Hadas Alfréd még a Valentin-napi vacsira is magukkal vitték a fiú édesanyját. Közös dalban gondolkodnak, a fiatalok szeretnének együtt dolgozni a jövőben.

– Nem költöztünk még össze, de majdnem minden estét együtt töltünk. Vagy nála, vagy nálam. Főleg most, hogy anyukám elutazott, és őrzöm a házat és a kistesóm. Főzök, családi vacsorákat csinálunk, nagyon eltaláltuk a hangulatot – mesélte mosolyogva Mardoll. 

Papp Gergő és párja

Papp Gergő 2020 nyarán lepett meg mindenkit azzal, hogy a Reggeli élő adásában bejelentette, 17 év házasság után elválnak a feleségével. Hamar rátalált a szerelem, az énekesnő Petrával akkor ismerkedett meg, amikor az a klipbemutatója miatt vendégeskedett az RTL Klub reggeli műsorában 2019 januárjában, az ominózus adás házigazdája pedig Papp Gergő volt. 

Cover-fotó: RTL Magyarország, TV2

Ezt is szeretjük