A 70 éves Marcellina szexi bodyban: fel sem ismerni fekete hajjal
Marcellina egy különleges videóval lepte meg a rajongóit a TikTokon. Egy világhírű sorozat karakterét másolta le benne.

marcellina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Sexy Lady” - Marcellina legismertebb slágerének címe nem is lehetne találóbb. A hetvenéves énekesnőnek nemcsak a kreppelt haj és a szaxofon vált a védjegyévé, hanem a fantasztikus külső is.

Friss videójában viszont csak az utóbbit mutatta meg: szexi bodyt húzott hibátlan alakjára a táncolós felvételen, de a hangszere és az ikonikus frizura ezúttal hiányoztak.

Marcellina fekete hajjal

Fekete hajjal, áttetsző felsőben mutatta be azt a koreográfiát, amely az elmúlt két hónapban végigsöpört a neten. Íme a Marcellina-féle Wednesday-tánc.

A mozdulatsort eredetileg a Netflix sikersorozatában, a Wednesdayben láthatta a közönség. A széria a jól ismert Addams Family-karakter önálló sztoriját dolgozta fel. Az említett táncjelenet pedig futótűzként terjedt el a TikTokon, felhasználók és hírességek egyaránt sorra mutatták be a saját verziójukat.

Marcellina a bejegyzéshez mellékelt kiírásban bevallotta, őt is beszippantotta a sorozat, ezért nem hagyhatta ki, hogy videót készítsen róla. A fekete paróka és szerelés azt a célt szolgálta, hogy minél jobban hasonlítson a főszereplőre.

Marcellina fürdőruhában

Marcellina 2023. február elsején hetvenéves, most is kirobbanó formában van, lendülete a régi. Fürdőruhás képén jó pár évet letagadhatna.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük