A 69 éves Marcellina nagyon dögös: 20 évet is letagadhat a Mokka műsorvezetője szerint
Marcellina ötven éve van a zenei pályán, közel hetvenévesen is jó pár évet letagadhatna.

marcellina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcellina nevét az 1972-es Ki mit tud?-on ismerte meg az ország, amikor Csepregi Évával és Fábián Évával együtt, a Kócbabák együttes tagjaként lépett fel. 

Később szólóénekesnőként aratott sikereket itthon és külföldön, védjegyévé vált a kreppelt haj és a szaxofon. 

Marcellina 2022-ben

Az énekesnő a Mokkában mesélt 50 éves zenei pályafutásáról és jövőbeli terveiről. Pachmann Péter már az első pár mondatában megdicsérte, milyen remekül néz ki.

marcellina-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Éppen odasúgtam az előbb Pistának, hogy habár 50 éve vagy a pályán, de még 50 évesnek sem tűnsz.

A 69 éves sztár elmosolyodott a bókon, majd komolyabbra vette a témát és arról beszélt, hogy a sikereit nagy részben azoknak a mélységeknek és érzelmi nehézségeknek köszönheti, amelyeken az elmúlt időszakban keresztülment.

- A mélységeknek köszönhetően megéled a magad határait. Én mindig azt tapasztalom, hogy ha nagyon jól vagyok, akkor szinte nem is vagyok zeneileg olyan termékeny, vagy csak nagyon könnyed dolgokat tudok létrehozni. Volt mostanában egy olyan mély időszakom, amely azt eredményezte, hogy decemberig tíz dalom biztosan ki fog kerülni az oldalaimra, annyira termékeny lettem.

Az énekesnő bomba formáját és energikusságát pozitív hozzáállásának köszönheti és annak, hogy mindig mindenben igyekszik megtalálni a jót.

- Igyekszem mindig energikus maradni és folyamatosan mosolyogni. Egy művész életében sokszor valóban nem nyilvánvaló kívülről, hogy mélyponton van. Úgy tűnik, hogy megy a turné és minden rendben, de közben olyan dolgok történnek vele lelkileg, amelyeket nem vihet ki a színpadra. 

Cicciolina fürdőruhában

A Staller Ilona néven született Cicciolina évtizedek óta Olaszországban él, de magyar gyökereit sem felejtette el. Szeptemberben Budapestre utazott, ahonnan fotókat is posztolt a közösségi oldalára. 

Cover-kép: Life TV/ Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük