A 80-as évek szexszimbólum énekesnője volt - Marcellina 66 évesen bőrszerkóban pózol
Marcellina éveket letagadhatna a korából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Babits Marcella, művésznevén Marcellina csupán 14 esztendős volt, amikor először a színpadra lépett, a zene azóta is az élete része. Sokan akkor ismerték meg, amikor Fábián Évával és Csepregi Évával megalapították a Kócbabákat, az 1971-es Ki mit tud? versenyen fel is léptek. 

A csapatból való távozása után a '80-as és '90-es évek szexi szaxofonosaként vált még népszerűbbé, első albuma, A sztár csak te vagy! 1986-ban került a boltok polcaira. Egyik legnagyobb slágere a Sexy Lady volt.

Marcellina nemcsak itthon, hanem külföldön is turnézott, bejárta az egész világot, fellépett például Németországban, Ausztriában, az Egyesült Államokban, Mallorcán, de még Kínában is kíváncsiak voltak rá. A '80-as évek óta a kreppelt haja az egyik fő védjegye, napjainkban is így hordja a frizuráját.

Az alakja ugyanolyan bombasztikus, mint fiatalabb korában, remek formában tartja magát az énekesnő. Sokan nem gondolnák róla, hogy 66 esztendős, ezt az állítást a róla készült legfrissebb fotó is alátámasztja. Egy dögös bőrszerkóban pózolt, a felvétellel a Sexy Lady 2019-es remixéhez készült videóklipjét promózta. Az örök klasszikus slágerét Dj Lotters remixelte.

A rajongói is dicsérték, hogy milyen csinos a felvételen. A Tények Extra szeptemberi adásában elmesélte, hogyan tartja jó formában magát.

- Rengeteg gyümölcsöt eszem, próbálok egészséges életmódot folytatni. Szerintem egy nagyon nagy ajándék, amit az édesapáméktól kaptam, az a jó gének. Apu 91 évesen ment el, de amikor ránéztek, 70-nek saccolták - mesélte.

60 fölötti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted a hatvan fölötti női hírességek bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük