Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: 47 évesen újra zsűrizik

Malek Miklós a hazai X-Faktor első három évadában volt mentor. Most újra zsűritag.

Malek Miklós zsűri
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor 2010-ben elindult az X-Faktor, Malek Miklós volt az egyike a produkció eredeti mentorcsapatának. Az akkor 35 éves producer, mixer, dalszerző Amerikából tért vissza Magyarországra, hogy beüljön a tehetségkutató egyik mentori székébe.

Három évadban láthattuk, ezek mindegyikében taroltak a versenyzői: Vastag Csaba és Kocsis Tibor az első helyen, Csobot Adél a dobogó harmadik fokán végzett.

Malek Miklós újra zsűrizik

A harmadik szezon után visszaköltözött Los Angelesbe, ahol az elmúlt évek alatt világsztárokkal dolgozott együtt. Ugyan a tévében nem sokszor szerepel, az Instagramon viszonylag aktív, azt is a közösségi oldalán jelentette be, hogy 47 esztendősen újra zsűrizni fog egy produkcióban.

"Izgatottan várom, hogy újra zsűritag legyek! Ezúttal nem az X-Faktorban, hanem a Dubaji Musivv Awards zenei díjátadón. Megtiszteltetés a produkció részesének lenni! Várom a sok jó zenét” - írta február 22-i posztjában.

Malek Miklós 2010-ben az X-Faktor műtermi fotóján.
Malek Miklós 2010-ben az X-Faktor műtermi fotóján.
Fotó: RTL/X-Faktor

A Musivv nevű zenei online magazin egyébként kifejezetten feltörekvő zenészekkel foglalkozik. A hivatalos holnapjukon az olvasható, küldetésüknek tekintik, hogy megismertessék a világgal a Közel-Kelet tehetséges művészeit.

Nézd meg Csobot Adélt a Megasztár 5-ben!

Nagyon fiatalon, mindössze 18 évesen robbant be a köztudatba az X-Faktor harmadik évadával, de 2010-ben indult a Megasztár ötödik szériájában is, ahol bejutott a legjobb száz versenyző közé. Nem meglepő, ha sokaknak nem ugrik be innen, hiszen 16 évesen nagyon másképp nézett ki. 

Felismered Csobot Adélt a Megasztár válogatóján? 16 évesen nagyon máshogy nézett ki

Csobot Adélról sokan nem is tudják, hogy nem az X-Faktor volt az első tehetségkutató, amin elindult.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük