Emlékszel Csobot Adélra vörös hajjal? Teljesen máshogy nézett ki vele
Így néztek ki a hazai sztárok vörös hajkoronával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy nő külsejének meghatározó eleme a hajviselet: egy jól eltalált frizura nemcsak éveket tud fiatalítani, de valósággal kivirul tőle az ember. Ugyanez igaz az ellenkezőjéről is, ha elégedetlenül távozunk a fodrásztól, az az egész közérzetünket el tudja rontani. Épp ezért sokan kétszer is meggondolják, hogy be merjenek-e vállalni bármilyen változást.

Ezzel szemben akadnak olyanok is, akik merészen próbálgatják a különböző árnyalatokat, hogy végül megtalálják, mi passzol hozzájuk a legjobban. Csobot Adélra mondhatjuk, hogy kísérletező szellemű. Bár immár évek óta a hosszú, barna tincsekre esküszik, jó pár hajviseletet felvonultatott, mire megtalálta ezt a természetes stílust.

Hazai sztárok vörös hajjal

2012-ben az X-Faktorban bubi fazonnal ismerte meg a közönség, két évvel később, a BelevalóValóVilág műsorvezetőjeként fiúsan rövidre vágatta a haját. Sokan nem emlékeznek rá, de a vörös színt is kipróbálta, amikor 2013-ban az After X című produkció háziasszonya volt.

Nem ő az egyetlen a hazai sztárvilágban, akit láthattunk vörös démonként az elmúlt esztendőkben, mutatjuk azokat a női hírességeket, akik szintén kipróbálták ezt a színt.

Ezt is szeretjük