Majkáról meghökkentő fotó készült: ezzel a külsővel sokan Zámbó Krisztiánnak nézték
Majka rajongói teljesen összezavarodtak a kép láttán.

majka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majoros Péter, vagyis Majka kimondottan aktív az Instagram-oldalán, szeret mindenféle tartalmat, fotót, posztot, érdekességet megosztani 563 ezres követőtáborával. 

A Sztárban sztár leszek zsűritagja a minap azt mutatta meg a követőinek, hogyan nézne ki szőkén, világító kék szemekkel. Az eredmény a kommentek alapján minimum összezavarta, de leginkább sokkolta a rajongókat. 

Majka és Zámbó Krisztián közti hasonlóság

Majkát ás Zámbó Jimmy fiát, Zámbó Krisztiánt alapvetően valószínűleg soha senki nem keverné össze. Az a filter azonban, amit a rapper-műsorvezető használt, valamilyen csoda folytán mégis Zámbó Krisztiánt csinált belőle. Ez neki magának nem esett le, a poszthoz írt szövegben egy vámpírhoz hasonlította magát. 

 „Elnézést, ön vámpír?” - írta Majka a mókás fotó mellé. Arra pedig biztosan nem számított, milyen hozzászólás-áradat érkezik majd Zámbó Krisztián kapcsán. 

„Jaj, hirtelen azt hittem, Zámbó Krisztián!”

„Én is! Mondom, már ilyen filter is van?!”

„Elnézést ön maga? Vagy Zámbó Krisztián?”

„Jaj, ne ijesztgess! Mint Zámbó Krisztián!”

„Mindenkire hasonlítasz, csak saját magadra nem. Zámbó Krisztián és Scooter összegyúrva... tádám!” - írták a rajongók. 

Dundika smink nélküli fotója

Majka és Dundika két kisfiukkal január végén szintén a Maldív-szigetekre repült nyaralni. Utóbbi a számos mesés képet posztolt a hófehér, homokos partról, a kék égről, a türkizszínű vízről és a pálmafákról. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük