Majka villanyszerelésből élt a hírnév előtt: félmilliárdos kárt okozott az egyik munkája során

Majkát 2002-ben a Való Világban ismertük meg, előtte villanyszerelőként dolgozott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„Neki bejött az élet” - mondják sokan Majkáról. Nem túlzás kijelenteni, hogy hazánkban ő a legsikeresebb sztár, aki valóságshow-ban kezdte. 2002-ben költözött be a Való Világ villájába, ezzel pedig örökre megváltoztatta az életét.

A villalét után egy csapásra ismert lett, először rapperként kedvelte meg a közönség, majd a tévében is befutott. 2003-ban adta ki első albumát Dopemannel, majd sorra dobta piacra a slágerlistákat ostromló dalokat: a legsikeresebb ezek közül a 2012-es Belehalok, ami 25 milliós nézettséget produkált a YouTube-on, de műsorvezetőként is közönségkedvenc lett. 

Majka villanyszerelő volt

A stúdiók és a színpad világa előtt teljesen más környezetben kereste a kenyerét: a létra tetején egyensúlyozva, villanyszerelőként végzett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hiába na ... 😂😂😂

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

- Nekem tetszett nagyjából, nem koszos meló, tök jól megcsinálod, amit meg kell. Csak kevés a lé - mesélte 2011-ben az Aktív riportjában.

A Győri Ipari Parkban is dolgozott, ám ott hatalmas bakit vétett, egy fénycső miatt milliárdos kárt okozott a megrendelőjének.

majka-villany
Fotó: TV2/Aktív

- Végig felraktuk az armatúrákat az egyik barátommal, aztán mondták, hogy másfél napig nem kell jönnünk dolgozni, amíg a gépsor alá kiöntött beton megköt. Amikor visszamentünk, azt láttuk, hogy az összes fénycső, amit felraktunk, belezuhant abba a félmilliárd forint értékű anyagba - emlékezett vissza.

Majka és ritkán látott bátyja, Tamás

A zenész és műsorvezető csak nagyon ritkán posztol a testvéreiről, így sokan nem is tudják, hogy két báttyal és egy nővérrel is büszkélkedhet. Közülük leginkább Tamással hasonlítanak egymásra, akit születésnapja alkalmából mutatott meg a nagyérdeműnek.

Majka és ritkán látott bátyja: Tamással ennyire hasonlítanak

Majka bátyja születésnapja alkalmából posztolt közös képeket az Instára.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük