Kiderült, Majka hogy hódította meg Dundikát: egyéjszakás kalandnak indult a kapcsolat

Majka és Dundika eleinte nem vette komolyan az egymás iránt fellobbanó érzelmeket.

majka-és-dundika-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Dundika a hazai sztárvilág egyik legösszetartóbb párosa: Instagram-képeik alapján olyanok, mint a borsó meg a héja, remekül kiegészítik egymást. 2010-ben hozta össze őket az élet, de akkoriban még a legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy tíz esztendővel később büszke, kétgyermekes szülőknek és boldog házasoknak mondhatják majd magukat.

Annak idején, az Ezek megőrültek! című műsorban a szemfülesebb nézők kiszúrhatták, hogy a show házigazdája és annak vendége közt csak úgy szikrázik a levegő. Nem csoda, hogy működött a kémia, hiszen elmondásuk szerint már első látásra egymásba szerettek, ám eleinte egyikőjük sem merte komolyan venni a fellobbanó érzéseket.

Majka és Dundika kapcsolata

2013-ban elevenítették fel megismerkedésük történetét Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben. Bár Dundika elismerte, nagyon tetszett neki Majka sármos külseje, mégsem gondolta, hogy több lesz köztük futó kalandnál. Csak helyeselni tudott a műsorvezető kijelentésére, miszerint meglepő, hogy ilyen sokáig együtt maradtak kedvesével. Kapcsolatuk alakulásához az is hozzájárult, hogy szomszédok lévén mindennap találkoztak.

- Minden reggel hurcolásznom kellett a gyönyörű fenekét az Ezek megőrültek! forgatására, mivel ott lakott alattunk, és jogsija még nem volt - emlékezett vissza a 41 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül a rapper elhatározta, a tettek mezejére lép: meginvitálta későbbi kedvesét egy közös, DVD-zős estére a lakásába. Bár ez egyértelműen felhívás volt keringőre, a szépséges modell nem teketóriázott. Kapott az alkalmon, mondván, lesz, ami lesz. 

majka-ezek-megőrültek
Fotó: TV2/Ezek megőrültek!

Végül aznap este semmi nem történt köztük, hiszen mindketten észrevették, viszonyuk többre érdemes egy szimpla légyottnál. Az első csók is csak a harmadik randin csattant el, amikor már tudták, őket egymásnak teremtette az ég.

Azóta is kitartanak egymás mellett, és bár a világjárvány miatt nem azon a napon kötötték össze az életüket, mint eredetileg tervezték, 2021 augusztusában mindent bepótoltak. 11 év együtt töltött idő után egy háromnapos lagzi keretén belül mondták ki a boldogító igent.

Dundika smink nélkül

Dundika a 2000-es évek elején playmate-ként lett ismert, számtalan újság címlapján szerepelt. Majka 2010-ben az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán habarodott bele. Mindig talpig sminkben áll a kamerák elé, ám az Instagramon olykor kivételt tesz, mutatjuk, hogy fest natúr arccal.

Cover-fotó: TV2 (Majka és Dundika 2013-ban a Mr és Mrs - A Sztárpár-show című vetélkedőben, amit meg is nyertek.)

Ezt is szeretjük