Majka nagyobbik fia egy az egyben az apja: Mariánnal így szurkoltak a focimeccsen

Majka két fiával utazott Spanyolországba, hogy élőben szurkolhassanak az Espanyol és a Barcelona meccsein.

majka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Javában tart a La Liga, vagyis a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság. Majka fiaival két mérkőzésre látogatott ki Barcelonába: Majoros Mariánnal és Olivérrel élőben szurkoltak a lelátón az Espanyol és a Barcelona csapatának.

Az előbbi meccsén videó is készült róluk: az idősebbik Majoros tesó lazán belekacsintott a kamerába, míg öccse vágott egy grimaszt, majd megmutatta, hol a menedzser a pályán.

Majka és Majoros Marián

A pár másodperces kisfilm alapján nem csak az világos, hogy mindketten örökölték édesapjuktól a foci szeretetét, az is feltűnő, hogy Marián mennyire hasonlít rá. Ahogy telik az idő, egyre inkább látszik, külsőre egy az egyben az apjára ütött.

A vonásain túl szemmel láthatóan lazaság tekintetében sem esett messze az alma a fájától, ahogy csibészesen belekacsintott a kamerába, az is teljesen olyan volt, mintha csak a rapper csinálta volna. A kommentelők azt is megemlítették, imádni való, hogy a két gyerkőc milyen átéléssel figyelte a mérkőzés alakulását.

Marián egyébként idén ősszel már 12 éves lesz. Nagyon különleges a dátum, amikor született: édesanyja, Majoros Hajnalka egy posztjában elárulta, hogy 2011. 11. 11-én 11:11 perckor jött a világra.

Olvass Majka kisebbik fiáról is!

Majka egy iskolakezdős fotót tett közzé kisebbik fiáról a Facebook-oldalán. A bejegyzésben elárulta, Olivér is felvette az iskolatáskát, és elfoglalta a helyét az osztályteremben.

 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük