Majka kisebbik fia elsős lett: Olivér ennyire cuki az iskolás fotóján
Majka és Dundika fia büszkén mosolyog a fotón, ami elárulja, neki is becsengettek.

majka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Repül az idő. Nem tűnik olyan régnek, amikor Majka kisebbik fiát még tündéri totyogósként láthattuk a képeken. Olivér egy szempillantás alatt suliskorba ért, idén szeptemberben neki is becsengettek, elkezdte az első osztályt - igaz, a családi nyaralás miatt kicsit később, mint a többiek.

Édesapja a nagy nap alkalmából egy iskolakezdős fotót tett közzé róla a Facebook-oldalán. A bejegyzésben elárulta, Olivér is felvette az iskolatáskát, és elfoglalta a helyét az osztályteremben.

Majka kisebbik fia iskolás lett

Nem tudjuk eldönteni, mi aranyosabb a fotóján. A széles vigyora, cuki, kontyba fésült frizurája vagy az, ahogy büszkén szorongatja a kezében az "iskolás lettem” feliratú táblát.

A kommentelőket is egyértelműen levette a lábáról Olivér képe. Sokan sok sikert és jó tanulást kívántak neki, mások megjegyezték, ahogy telik az idő, egyre inkább az édesanyjára, Dundikára hasonlít. 

Az édesanya árulta el korábban a Blikknek, miért hagyták ki a fiúk az első hetet az iskolából. Törökországban nyaraltak, de ez Olivér lelkesedéséből mit sem vont le.

- Ugyanabba az iskolába írattuk be, mint Marcit, ráadásul Olinak ugyanaz lesz az osztályfőnöke, aki a bátyjának volt. Először kicsit féltettem, de most már látom, hogy iskolaérett. Ez a suli azért is tetszik, mert itt nem az a klasszikus 45 perces órák lesznek az első osztályban, hanem kicsit játékosabb a tanulás - fejtette ki az anyuka.

Dundika smink nélkül

Dundika smink nélküli fotóját kritizálta egy kommentelő. Majka a védelmébe vette a feleségét, azt válaszolta a hölgynek, hogy élete párja Photoshop nélkül is gyönyörű.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük