Majkát tüdeje miatt bent tartják a kórházban - Dundika is koronavírusos lett
Majka hétfő este a kórházból jelentkezett be, és elárulta, miért kell bent maradnia.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka múlt pénteken jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal. A zenész mindennap bejelentkezett a közösségi oldalán, és videóban számolt be arról, hogyan érzi magát. 

Hétfő este a kórházi ágyán fekve számolt be a legújabb fejleményekről: nem érzi rosszabbul magát, csak erőtlen, de néhány napot bent kell maradnia a kórházban. 

A koronavírusos Majkát kórházban kezelik

A 41 éves sztár a videóban beszámolt arról, hogy egy barátjával, akivel együtt dolgoznak, és akinek szintén pozitív lett Covid-tesztje, és már két hete rosszul érezte magát, elment egy kórházba, hogy mellkas-CT-t csináljanak mindkettejüknél. A vizsgálat során a barátjánál mindent rendben találtak, Majkánál viszont nem. 

- Vannak kisebbfajta elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, és azt mondták, a biztonság kedvéért bent kellene, hogy maradjak egy-két napot, hogy kapjak szteroidot. Rosszabbul nem lettem, nincs köhögés, nehézlégzés, viszont azt mondták, a sok kis gyulladásból baj is lehet, úgyhogy inkább bent tartanak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vasárnap párja, Dundika leírta az Instagram-oldalán, hogyan kezdődött Majka betegsége, és azt is, hogy szerinte hiába különítették el Majkát, valószínűleg ő és a két kisfiuk is el fogja kapni. "Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk" - olvasható a posztban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Azt hiszem nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. “Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg leszek, hozol valami gyógyszert? Nézd a szemem, tuti elkaptam valamit. Főznél egy húslevest, felszökött a lázam 37,5-re”, és a hasonlók. A történet most is így indult, a 37 fokos hőemelkedés még nem állította meg a fakanalat a kezemben, de ahogy láttam Marci sem kapcsolta le azonnal a Fortnite-ot, mert Apa a férfibetegség tipikus tüneteit produkálja. De volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy Te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni. Valóban elfogott egy kicsit az idegesség, amikor Petit letesztelték és vártuk az eredményt. Mint tudjátok, beigazolódott a félelmünk, pozitív tesztet produkált. Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk. Vigyázunk az egyetlen nagymamára, anyukámra, és akut asztmában szenvedő húgomra, hogy őket most a legnagyobb biztonságban tudjuk és reméljük a legjobbakat. Addig is a megszokott jelszó hatványozottan jelentőséggel bír: Viselj maszkot! #viseljmaszkot #covid_19

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Majka a hétfő esti videóban elárulta, sajnos a párja is megfertőződött koronavírussal. 

- A legrosszabb, hogy a Hajni is elkapta. Ma már volt egy csomó telefonunk a dokiknak, hogy ilyenkor mit lehet csinálni a gyerekekkel, mivel nincs senki, aki segítene nekünk most. Nem tudjuk magunkat elzárni előlük, a négy és fél éves gyerekkel foglalkozni kell. Felhívtam egy doki ismerősömet, azt mondta, nem tudsz mit csinálni, át kell menniük ezen - osztotta meg a követőivel. 

Dundika smink nélkül

Sok más hazai sztárhoz hasonlóan tavasszal Majka és Dundika is önkéntes karanténban volt, ahol utóbbi mellőzte a sminket. Legalábbis így tett, amikor a zenész egy szelfit készített kettejükről. Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját.

Ezt is szeretjük