Majka élő adásban olvasott be Tóth Gabinak: emiatt kaptak össze a Sztárban Sztár leszek! adásában

Majka és Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában egy érzelmes produkció után feszült egymásnak.

majka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár leszek! adásaiban nemegyszer egymásnak feszülnek a zsűritagok. A második középdöntőben például Tóth Gabi sírva fakadt, amikor nem tudott az egyik versenyzőnek széket adni, így az nem jutott tovább, majd Majkával zördült össze, aki nehezményezte, hogy az énekesnő nem hagyja végigmondani a véleményét. „Mit vársz, hogy ne mondjam? Hogy a p * * *ába, ez egy kib * * *ott tévéműsor” - fakadt ki végül a rapper. 

Majka és Tóth Gabi a TV2 szórakoztató műsorának negyedik élő adásában is egymásnak esett. 

Majka beolvasott Tóth Gabinak

Venczli Zóra Christina Perri bőrébe bújva adta elő A Thousand Years című dalt, és végig volt kedvesére gondolt, akivel nemrég szakított, ezért sírva fakadt. Pápai Joci szerint csodálatos volt, ezúttal énekelt a legjobban, jó volt látnia az érzelmet a lány arcán. Azt tanácsolata, ha valaki ilyen sokat jelent neki, gondolja át, valóban el kell-e engednie. 

venczeli-zora
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Tóth Gabi közölte a lánnyal, hogy az érzelmek miatt soha nem kérünk bocsánatot, akinek vannak, és ki meri mutatni, az bátor és tiszta ember. Ahhoz, hogy ezt a dalt ilyen hitelesen át tudta adni, fájó érzelmeket is meg kellett élnie. Legyen érte hálás, mert használhatja őket a színpadon éneklés közben. 

- Most tetszettél nekem is a legjobban! Nagyon bátornak tartalak, hogy mersz emberek előtt sírni, és vállalod az érzéseidet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Köllő Babett egyetértett az előtte szóló zsűritársaival, azt azonban a fiatal tehetségnek meg kell tanulnia, ugyan fontos, hogy az érzelmeket megélje, és csatornaként átadja a közönségnek, de nem sírhatja el magát. 

- Abban kell keményedned, hogy az érzelmet át kell engedned, de ne te hatódj meg, hanem a néző! 

majka
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Majka Babettel értett egyet, és közölte, szomorú, mert őszintétlen produkciót látott, mert szemlélője volt annak, hogy a háttérben látott, papot alakító férfi sok főbűnt követett el. Erre nevetésben tört ki Pápai Joci és a közönség is, mire Tóth Gabi kiakadt, hogy kollégája elvicceskedi a helyzetet. 

- Hárman szépeket mondtatok, hadd mondjak olyat, ami kicsit jobb vagy viccesebb!

- Tiszteljük mások érzéseit, ne nevessük már ki! Zóra egy pályakezdő, nem húsz éve van a szakmában. Nem gondolom, hogy minden héten lesznek ilyen érzelmi hullámai, de ez most neki fontos volt. Ne nevessünk már! Zóra, nyugodtan sírjál - fakadt ki Tóth Gabi. 

toth-gabi
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Pápai Joci megvédte magukat, közölte, nem rajta nevettek, és Majka szerint is valamit nagyon félreértett. 

- Nem azért ülünk itt, hogy négyen ugyanazt mondjuk! Én trollkodni vagyok itt, azért, hogy nevessünk. Én nem azért vagyok itt, hogy ugyanazt mondjam, mint ti. A másik az, hogy ha én trollkodni akarok, akkor trollkodni fogok - mire Tóth Gabi azt reagálta, hogy szerinte abba a pillanatba nem biztos, hogy ez belefért. 

Gabi, én meg szépen kérlek arra, ne mondd meg, hogy mikor trollkodjak, meg mikor ne!

Elmondhatod a véleményed, én meg próbálok pici jobb kedvet belevinni abban, hogy ti már kisírtátok magatokat hárman. Nekem nagyon tetszett Zóra produkciója, szerintem most volt a legjobb - zárta le Majka a vitát, aki végül megadta a maximális, tíz pontot, Tóth Gabi szintén, Köllő Babett kilenc ponttal jutalmazta Venczli Zórát. 

Majka és Dundika otthona

A sztárpár házához kültéri medence is tartozik, amit meleg időben élveznek a gyerekek - különösen, ha az apjukkal pancsolhatnak. Természetesen egy hangulatos terasz is készült az otthonukhoz, ahol jó időben lazíthatnak. A kertben csúszda és egy menő, cölöpökön álló  játszóház is helyet kapott mászófallal és létrával. 

Ezt is szeretjük