Szikora Róbert torkaszakadtából kiabált Tóth Gabival az X-Faktorban: ezért gurult dühbe
Szikora Róbert, Tóth Gabi és Alföldi Róbert csúnyán összevesztek az ötödik évadban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2010-ben kiderült, hogy a külföldön már szuperprodukciónak számító X-Faktor hazánkba is megérkezik, az egész ország izgatott lett. A show beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a mai napig az egyik legnépszerűbb műsor a televízióban.

Az elmúlt tíz évadban megszámlálhatatlan mennyiségű tehetséget ismerhettünk meg, hat különböző műsorvezetőt láthattunk, a mentorszékekben pedig 14 művész fordult meg. 

Szikora Róbert és Tóth Gabi vitája

Az utóbbi esetében a negyedik szezontól kezdve cserélődött az alapfelállás. 2013-tól Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert váltotta Nagy Ferót, Keresztes Ildikót és Malek Miklóst. Az ötödik évadba már Geszti Péter sem tért vissza, az ő helyére a nemzetközileg is elismert zeneszerző, Little G érkezett.

x-faktor-5
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Mint mindegyik évad, az ötödik is bővelkedett drámai pillanatokban. A tehetségkutató történetének egyik legemlékezetesebb vitája is ehhez a szezonhoz köthető: Szikora Róbert úgy kiakadt Tóth Gabira és Alföldi Róbertre, hogy csapkodott, és kiabált velük.

A cikk az ajánló után folytatódik

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az ominózus eset a válogatók utáni táborban történt. Szikora Róbert megjegyzést tett az egyik versenyző öltözködésére, nem tetszett neki, hogy az énekes kalapban, pólóban és rövidnadrágban lépett a színpadra. Tóth Gabi és Alföldi Róbert rögtön az előadó védelmére keltek, szerintük abban a fordulóban még nem számít a megjelenés, ráadásul mindketten úgy vélték, kifejezetten divatos volt a mentortársuk által kritizált fejfedő.

Az R-GO énekese éktelen haragra gerjedt, hogy kollégái aláásták a szavát, üvöltve szólt rá az énekesnőre, hogy az mutasson több tiszteletet felé. A parázs vitát hét évvel később a jubileumi évad alkalmából készült X-Faktor sztoriban elevenítették fel az érintettek. 

gabi-robi
Fotó: RTL Klub/X-Faktor sztori

Míg Alföldi Róbert végig sem akarta nézni az erről készült felvételeket, annyira rosszul érintették anno a történtek, addig Tóth Gabi a mai napig csodálkozik, milyen indulatosan reagált egykori kollégája. Szikora Róbert pedig elárulta, mi húzta ki nála a gyufát.

- Nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem számítottam ennyire heves reakcióra Robitól - vallotta be az énekesnő.

- Én se támadtam meg őket az ő véleményük formálásában, pláne ilyen módon. Egymást erősítették, együtt erősek voltak, és beszóltak nekem. Én pedig művész vagyok, és oroszlán, és bajszom van. És ha az oroszlán bajszát elkezdik húzogatni, azt az nem nagyon szereti - magyarázkodott a 67 éves sztár. 

Így néz ki ma Malek Miklós

Malek Miklós csak a 2010-es X-Faktor miatt tért haza, miután felkérték a tehetségkutató egyik mentorának. A harmadik évad végén, 2012 decemberében jelentette be, hogy a következő évben már nem kíván részt venni. Azóta csak ritkán hallani róla. 

Ezt is szeretjük