Mindenkit levesz a lábáról! Ez a titka a gyönyörű magyar színésznőnek
Mahó Andrea egy darab kedvéért sem hajlandó levetkőzni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mahó Andrea az egyik legtehetségesebb magyar musicalszínésznő, akiért még a világhírű zeneszerző, Andrew Lloyd Webber is rajong.

A magyar szépség egy vidéki próba előtt adott interjút a Feminának, amelyben elárulta azt is, hogyan gondolkodik a családalapításról.

Hatalmas kihívás

Mahó Andrea vidéken és a fővárosban egyaránt játszik, ám kétségtelen, hogy az utóbbi időben a budapesti szerepeivel foglalkozott többet a sajtó.

- Most éppen Győrben próbálok. A közönség mindenhol nagyon kedves, szeretetre méltó és hálás. A színész mindenhol a maximumot kell, hogy nyújtsa, akár Budapesten, akár vidéken játszik - árulta el.

Jelenleg - többek között - váltott szereposztásban játssza Mary Poppinst a Madách Színházban, mint mondja, ez egy hatalmas kihívás a számára.

- Ez az eddigi pályám talán legnehezebb szerepe. Főleg fizikailag vesz igénybe bennünket. Rengeteg gyors öltözés van benne, és sok tánc. Nagyon nagy koncentrációt igényel, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Ha egy kis hiba becsúszik, mint a dominó, összedől az egész - mondta a 34 éves színésznő.

A színház mellett Miller Zoltánnal együtt járja az országot A zene, az kell című zenés estjükkel.

Nem vetkőzik

- Zolival már nagyon régóta partnerek vagyunk, 11 éve ismerjük egymást. Igazából az ő fejéből pattant ki az ötlet, aminek nagyon örültem. Egy hullámhosszon vagyunk, ennyi idő után már egy tekintetből tudjuk, hogy mit gondol a másik, ez nagyon fontos egy ilyen produkciónál - mesélte.

Köztudott, hogy a művésznő egyik nagy rajongója Andrew Lloyd Webber, aki egyik nyilatkozatában elmondta, kár lenne, ha csak Magyarországon mutatná meg a tehetségét. Bár Mahó Andrea szívesen kipróbálná magát külföldön, mint mondja, biztos, hogy a szíve visszahúzná őt, és egy idő után hazatérne.

Többnyire romantikus szerepeket osztanak rá, de ő ezt nem bánja, sőt, hálás azért, hogy a zenés irodalom legszebb női alakjait formálhatja meg. A romantika a magánéletben sem áll távol tőle, bár az egyik legszebb magyar musicalszínésznőnek tartott sztár még nem tervez családot.

- Nagyon fontos a karrier, hiszen az ember boldogságához hozzátartozik, hogy megtalálja az útját és a feladatát, de feladatomnak érzem a családalapítást is. Egyáltalán nem helyezem a karrier mögé, mert az ember élete akkor válik teljessé, ha családja lesz - árulta el, majd hozzátette, egyelőre nincsenek konkrét tervei ezzel kapcsolatban.

A csinos színésznő nagyon fontosnak tartja, hogy a tehetsége miatt szeressék, ezért soha nem vetkőzne le egy szerep vagy egy magazin kedvéért.

- Az én habitusom a naiva szerepköre, és úgy gondolom, hogy ebbe nem illik bele a meztelenkedés. Másrészt én szeretem a kis titkokat, azt gondolom, hogy nem kell mindent megmutatni a színpadon sem. Nem szeretem, ha pucéran rohangálnak a színészek, mert az olyan fantáziátlan. Hadd gondolkodjanak kicsit az emberek, így sokkal izgalmasabb - mondta.

Ezt is szeretjük