Magyar sztárok, akik 2014-ben mentek szét
Nézd meg, kik azok a magyar sztárok, akik 2014-ben szakítottak párjukkal!

Dia

 	Rózsa György  	Sokan már esküvőt emlegettek, 67 éves műsorvezető és az egykori balettművész, Mráz Nelli 2014 nyarán váratlanul mégis szakított. 2013 márciusában kezdtek el randizgatni, kamerák elé először együtt 2014 februárjában, a Frizbiben álltak, ahol megismerkedésük történetét is megosztották a nézőkkel.  	Kapcsolódó cikk: 	A közkedvelt műsorvezető ismét szingli »

Rózsa György

Sokan már esküvőt emlegettek, 67 éves műsorvezető és az egykori balettművész, Mráz Nelli 2014 nyarán váratlanul mégis szakított. 2013 márciusában kezdtek el randizgatni, kamerák elé először együtt 2014 februárjában, a Frizbiben álltak, ahol megismerkedésük történetét is megosztották a nézőkkel.

Kapcsolódó cikk:
A közkedvelt műsorvezető ismét szingli »

Dia

	Varga Viktor és Cinthya	Viharos szerelemnek indult, és amíg tartott, az is maradt  az Édes Élet sztárpárjának kapcsolata. 2014 őszére az esküvőjüket tervezték, ehelyett szakítás lett a vége.	Kapcsolódó cikk:	Esküvő helyett szakított a magyar álompár »

Varga Viktor és Cinthya

Viharos szerelemnek indult, és amíg tartott, az is maradt  az Édes Élet sztárpárjának kapcsolata. 2014 őszére az esküvőjüket tervezték, ehelyett szakítás lett a vége.

Kapcsolódó cikk:
Esküvő helyett szakított a magyar álompár »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Cseke Katinka	A Jóban Rosszban színésznője 2013 novemberében kürtölte világgá a Facebook-oldalán, hogy egy párt alkot a nála 17 évvel fiatalabb Váradi Róbert zenésszel. Május közepén tudatták, hogy közös megegyezéssel szakítottak.	Kapcsolódó cikk:	Cseke Katinka szakított 17 évvel fiatalabb szerelmével »

Cseke Katinka

A Jóban Rosszban színésznője 2013 novemberében kürtölte világgá a Facebook-oldalán, hogy egy párt alkot a nála 17 évvel fiatalabb Váradi Róbert zenésszel. Május közepén tudatták, hogy közös megegyezéssel szakítottak.

Kapcsolódó cikk:
Cseke Katinka szakított 17 évvel fiatalabb szerelmével »

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Dia

	Tóth Gabi és Markó Róbert	A 2013-as Szombat Esti Láz szerelmespárjának szakítása derült égből jött: februárban még turbékoltak, március elején viszont a Fókuszban bejelentették: kilenc hónap után külön folytatják tovább az életüket.	Kapcsolódó cikk:	Tóth Gabi elárulta, miért szakítottak párjával »

Tóth Gabi és Markó Róbert

A 2013-as Szombat Esti Láz szerelmespárjának szakítása derült égből jött: februárban még turbékoltak, március elején viszont a Fókuszban bejelentették: kilenc hónap után külön folytatják tovább az életüket.

Kapcsolódó cikk:
Tóth Gabi elárulta, miért szakítottak párjával »

Fotó: RTL II/Sajtóklub

Dia

	Dobó Kata és Gulyás Levente	2014 novemberében mindenkit váratlanul ért, amikor Dobó Kata színésznő egy interjúban elárulta, hogy hat év után szakítottak kislánya, a két és fél éves Szofi édesapjával.

Dobó Kata és Gulyás Levente

2014 novemberében mindenkit váratlanul ért, amikor Dobó Kata színésznő egy interjúban elárulta, hogy hat év után szakítottak kislánya, a két és fél éves Szofi édesapjával.

Fotó: KMH Film

Dia

	Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté	Az Operettszínház két művészének szerelméről 2013 júliusában kezdtek pletykálni, de ők csak november végén ismerték el, hogy szerelmesek lettek egymásba. 2014. január 24-én, a Rómeó és Júlia tízéves jubileumi gáláján már kerülték egymás társaságát, később kiderült, szakítottak.

Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté

Az Operettszínház két művészének szerelméről 2013 júliusában kezdtek pletykálni, de ők csak november végén ismerték el, hogy szerelmesek lettek egymásba. 2014. január 24-én, a Rómeó és Júlia tízéves jubileumi gáláján már kerülték egymás társaságát, később kiderült, szakítottak.

Fotó: Madách Színház/Ghost

Dia

	Szabó Zsófi	A Jóban Rosszban volt szereplője és a sorozat egykori producere, a nála 24 évvel idősebb Nagy Tamás négy hónap után, 2013 októberében már szakított egymással egyszer. 2014-ben újra összejöttek, ám a VIVA Cometre már egyedül érkezett a 25 éves színésznő.	Kapcsolódó cikk:	Másodszor is szakított párjával a magyar színésznő »

Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban volt szereplője és a sorozat egykori producere, a nála 24 évvel idősebb Nagy Tamás négy hónap után, 2013 októberében már szakított egymással egyszer. 2014-ben újra összejöttek, ám a VIVA Cometre már egyedül érkezett a 25 éves színésznő.

Kapcsolódó cikk:
Másodszor is szakított párjával a magyar színésznő »

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Hien  	A 20 éves énekesnő és 16 évvel idősebb párja, Achilles Filippo Sparta idén tavasszal mentek szét. Hien és a DJ Karmatronic néven ismert zenei producer 2013 áprilisában vállalta fel kapcsolatát.  	Kapcsolódó cikk: 	A magyar énekesnő szakított a párjával »

Hien

A 20 éves énekesnő és 16 évvel idősebb párja, Achilles Filippo Sparta idén tavasszal mentek szét. Hien és a DJ Karmatronic néven ismert zenei producer 2013 áprilisában vállalta fel kapcsolatát.

Kapcsolódó cikk:
A magyar énekesnő szakított a párjával »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Gáspár Gergely	A Fat Phoenix dobosáért sokan rajongtak a 2013-as X-Faktorban. A 33 éves zenész szíve akkor már öt éve foglalt volt, a nyár végén azonban kiderül, már fél éve egyedülálló.	Kapcsolódó cikk:	Az RTL Klub sztárja már fél éve szingli »

Gáspár Gergely

A Fat Phoenix dobosáért sokan rajongtak a 2013-as X-Faktorban. A 33 éves zenész szíve akkor már öt éve foglalt volt, a nyár végén azonban kiderül, már fél éve egyedülálló.

Kapcsolódó cikk:
Az RTL Klub sztárja már fél éve szingli »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

 	Pintér Adrienn  	Ada, az RTL Klub Reflektor című műsorának háziasszonya 2014 áprilisában még felszabadultan mesélt párjával, Ákossal a szerelmükről, így mindenkit váratlanul ért a hír, miszerint négy év után, a tavasz végén úgy döntöttek, külön folytatják.  	Kapcsolódó cikk: 	Az RTL Klub műsorvezetője 4 év után szakított »

Pintér Adrienn

Ada, az RTL Klub Reflektor című műsorának háziasszonya 2014 áprilisában még felszabadultan mesélt párjával, Ákossal a szerelmükről, így mindenkit váratlanul ért a hír, miszerint négy év után, a tavasz végén úgy döntöttek, külön folytatják.

Kapcsolódó cikk:
Az RTL Klub műsorvezetője 4 év után szakított »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

	DJ Dominique és Szávay Ágnes	A műsorvezető és lemezlovas Várkonyi Attila illetve a 2013-ban visszavonult teniszező fél év után, júniusban szakított egymással, pedig már a gyermekvállalás is szóba került köztük. állításuk szerint a döntéshez nem volt köze a köztük lévő 24 év korkülönbségnek. 	Kapcsolódó cikk:	Szakított a műsorvezető és 24 évvel fiatalabb szerelme »

DJ Dominique és Szávay Ágnes

A műsorvezető és lemezlovas Várkonyi Attila illetve a 2013-ban visszavonult teniszező fél év után, júniusban szakított egymással, pedig már a gyermekvállalás is szóba került köztük. állításuk szerint a döntéshez nem volt köze a köztük lévő 24 év korkülönbségnek. 

Kapcsolódó cikk:
Szakított a műsorvezető és 24 évvel fiatalabb szerelme »

Dia

	Osvárt Andrea	A külföldön is sikeres színésznő tavaly nyáron azzal lepte meg a hazai közönséget, hogy visszaköltözött Magyarországra. Azt csak ősszel árulta el, hogy a szerelem hozta haza. A mindent elsöprő szerelem aztán egy év után mégis véget ért.	Kapcsolódó cikk:	Elsöprő szerelemnek indult, mégis vége lett »

Osvárt Andrea

A külföldön is sikeres színésznő tavaly nyáron azzal lepte meg a hazai közönséget, hogy visszaköltözött Magyarországra. Azt csak ősszel árulta el, hogy a szerelem hozta haza. A mindent elsöprő szerelem aztán egy év után mégis véget ért.

Kapcsolódó cikk:
Elsöprő szerelemnek indult, mégis vége lett »

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Dia

 	Veres Mónika  	Nika, a The Voice és Tóth Ádám, a 2010-es Megasztár felfedezettje két év után, 2014 szeptemberében döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. 2012 nyarán jöttek össze, de kapcsolatukat több mint fél évig titkolták, csak ismerősek tudtak arról, hogy összejöttek és össze is költöztek.  	Kapcsolódó cikk: 	2 év után lett vége a nagy szerelemnek »

Veres Mónika

Nika, a The Voice és Tóth Ádám, a 2010-es Megasztár felfedezettje két év után, 2014 szeptemberében döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. 2012 nyarán jöttek össze, de kapcsolatukat több mint fél évig titkolták, csak ismerősek tudtak arról, hogy összejöttek és össze is költöztek.

Kapcsolódó cikk:
2 év után lett vége a nagy szerelemnek »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Solti Ádám	A Barátok közt jóképű szívtiprója három és fél évig volt együtt nála 14 évvel fiatalabb barátnőjével, Dórival, ám kapcsolatuknak 2014 nyarára vége lett. A szerelmüket nem a nagy korkülönbség vagy egy harmadik kezdte ki, az időhiány miatt döntöttek úgy, hogy elengedik egymás kezét.	Kapcsolódó cikk:	 Szakított párjával a Barátok közt sztárja »

Solti Ádám

A Barátok közt jóképű szívtiprója három és fél évig volt együtt nála 14 évvel fiatalabb barátnőjével, Dórival, ám kapcsolatuknak 2014 nyarára vége lett. A szerelmüket nem a nagy korkülönbség vagy egy harmadik kezdte ki, az időhiány miatt döntöttek úgy, hogy elengedik egymás kezét.

Kapcsolódó cikk:
Szakított párjával a Barátok közt sztárja »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nagy Botond, Klinszky Gábor

Dia

	Rippel Feri	Az artista és Bányai Sári modell, a 2013-as a Miss International Hungary szépségverseny döntőse 2014 nyarán, egy év után váratlanul szakított. Bár barátaik szerint soha nem okozott problémát közöttük a 24 évkorkülönbség, azt is hozzátették, hogy nem egyformán képzelték el a jövőt.	Kapcsolódó cikk:	Váratlanul szakított a magyar sztárpár »

Rippel Feri

Az artista és Bányai Sári modell, a 2013-as a Miss International Hungary szépségverseny döntőse 2014 nyarán, egy év után váratlanul szakított. Bár barátaik szerint soha nem okozott problémát közöttük a 24 évkorkülönbség, azt is hozzátették, hogy nem egyformán képzelték el a jövőt.

Kapcsolódó cikk:
Váratlanul szakított a magyar sztárpár »

Fotó: TV2 Sajtószoba
Blog.hu ajánló
Fotó: