Elsöprő szerelemnek indult, mégis egyedül maradt a magyar színésznő!

7 hazai sztár váratlan szakítása idén

Nem csak Osvárt Andi szakított.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Osvárt Andrea 22 évesen sikeres modellpályát maga mögött hagyva költözött Rómába, hogy színésznő lehessen. Nemcsak Olaszországban lett elismert, de Los Angelest is meghódította. Tavaly nyáron aztán azzal lepte meg a hazai közönséget, hogy visszaköltözött Magyarországra. Azt csak 2013 őszén árulta el, hogy a szerelem hozta haza.

"Azt hiszem ő az első párom, akit egyáltalán nem zavar a munkám, és nem próbál lebeszélni semmiről. Nem féltékeny, nem hátráltat, és örül a sikereimnek" - nyilatkozta akkor a Reflektornak.

A mindent elsöprő szerelem aztán egy év után mégis véget ért. Míg a tavalyi Sziget Fesztiválon párjával, idén a barátnőivel bulizott. A szakításról nem kívánt nyilatkozni, de az egyik bulvár hetilapnak megerősítette, hogy a kapcsolatnak, amely miatt hazaköltözött Magyarországra, vége.

Nézd meg azt a hét magyar sztárt, akinek a szakítása meglepett bennünket idén!

Kollégájáért hagyta el férjét a magyar színésznő

Egykor szerelmesek voltak, és egy ország szurkolt nekik. Ma már szinte arra sem emlékszünk, hogy egyáltalán összesodorta őket az élet. Most azonban újra bemutatjuk azokat a hírességeket, akik korábban együtt képzelték a jövőjüket.
 

Ezt is szeretjük