5 év után szakított párjával - Az RTL Klub sztárja már fél éve szingli

Most árulta el

Gáspár Gergő, a Fat Phoenix dobosa szakított párjával.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Gergelyért, a Fat Phoenix dobosáért sokan rajongtak a tavalyi X-Faktorban. A 33 éves zenészért hiába dobogott sok fiatal női néző szíve, foglalt volt, a tehetségkutató honlapján azt írta adat lapjára, a legszebb pillanat az életében az volt, amikor összeköltözött a párjával.

A szerelemnek aztán öt év után mégis vége szakadt, a sármos zenész a Reflektor nézőinek árulta el először, hogy már fél éve szingli.

- Az a különbség kettőnk között, hogy nekem nincsen boldog párkapcsolatom már egy ideje, fél éve - nyilatkozta az RTL Klub stábjának, akik a stúdióban látogatták meg a Fat Phoenix két tagját, Gergőt és az énekes-gitáros Erdész Tamást, akivel új dalukon dolgoznak.

Gáspár Gergely a nyarat munkával töltötte, jelenleg Lovasi András szólólemezén dolgozik, reméli, karácsony körül az már a boltok polcaira kerül.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Magyar sztártestvérek

Tudtad, hogy Gáspár Gergő testvére, Kata ismert színésznő? A szüleik szintén ismert színészek, Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó. Képeken azok a magyar sztártesók, akiknek mindegyike a showbizniszben dolgozik!

Ezt is szeretjük