Másodszor is szakított párjával a magyar színésznő! Könnyek között mesélt az okáról
Szabó Zsófi sírva mesélt arról, miért szakított ismét szerelmével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Három hónapos hallgatás után a Frizbi exkluzív, vasárnapi adásában beszélt először Szabó Zsófia arról, hogyan élte meg azt, hogy március 4-én elveszítette szeretett édesapját, a legendás színészt, Szabó Gyulát.

A Jóban Rosszban színésznőjét annyira megrázta a haláleset, hogy még a munkahelyén is felmondott, sőt, az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, de aztán rádöbbent, hogy édesapja nem azért halt meg, hogy ő utánahaljon, ezért talpra állt. Magánélete azonban megsínylette ezt az időszakot. 

A sorozat egykori producerével, a nála 24 évvel idősebb Nagy Tamással négy hónap után, 2013 októberében már szakított egyszer. Idén újra összejöttek, ám a június 11-i VIVA Cometre már egyedül érkezett a 25 éves színésznő.

- Tamás volt az, akit anyukám felhívott, amikor az apukám meghalt. Ő mondta meg nekem. Az elmúlt öt évben ő egy olyan fontos személy volt az életemben, sokáig főnök, aztán barát, és aztán szerelem, aki mellettem volt. És nagyon szeretem, de elmartam magamtól. Az a lány, aki most felállt, és aki itt ül veled szemben, már egy új életet kezdett. Ő mellettem állt és kitartott mellettem, én mégis elhagytam - igen, azt érzem, hogy hálátlan vagyok, de nincs értelme egy olyan emberi kapcsolatnak, amiben a másik nem boldog. És egyikünk sem volt boldog, bármennyire is szerettük egymást - mondta Hajdú Péter június 29-i műsorában.

Sorra szakítottak a hazai sztárok

Miután májusban Cseke Katinka színésznő közölte, hogy nem alkotnak már egy párt Váradi Róbert zenésszel, sorra szakítottak szerelmükkel olyan magyar sztárok, ahol a kapcsolatban az egyik fél jóval idősebb volt a másiknál. Nézd meg, kik voltak ők!

Fotó: TV2/Frizbi Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük