Fluor Tomi zenekara milliós összeget keres egy fellépéssel: így is csak a másodikak a magyar fizetési listán

Fluor Tomi és Wolf Kati is elárulta, mennyit keresnek egy-egy fellépéssel.

fluor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az interneten kering egy lista arról, hazánk előadói mennyi pénzt kérnek el egy-egy fellépésért. Eszerint Fluor Tomi és a Wellhello zenekar a második legjobban kereső formáció Magyarországon.

A rapper a Fókuszban mondta el, mennyibe kerül a Wellhello egy koncertje. Hozzátette, csalóka az összeg, ugyanis abba is bele kell gondolni, hányfelé oszlik el mindez.

Magyar zenészek fizetése

- A Wellhello zenekar gázsija négy- és ötmillió forint között van (…) Eggyel összetettebb ez a játék, mint ahogy azt gondolni szokták. Ami furcsa, hogy ez mindig úgy van beállítva, mintha a sztárok sötét titka lenne, hogy jól keresnek, közben szerintem az lenne a furcsa, ha annyit keresnének, mint az átlagemberek.

fluor-1
Fotó: RTL/Fókusz

A lista alapján a Wellhello 75 perces koncertje 4 millió 800 ezer forintba kerül, de még így sem ők vannak az első helyen. Másodikak Azariah után, 6 millió 350 ezres gázsijával ő kéri a legtöbbet egy-egy fellépés után. 

fluor-2
Fotó: RTL/Fókusz

Fluor hozzátette, bele kell kalkulálni, hogy egy koncert látványvilágát hatalmas munka megteremteni, ők minden bulira többfős csapattal érkeznek.

- Nálunk általában egy kisebb bulira is legalább húsz ember jön, de inkább harminc. De ott vannak a parkos bulik (Budapest Park – a szerk.), ezek esetében 120-130 ember dolgozik azon, hogy az este tökéletes legyen.

Olvass a legkeresettebb magyar sztárokról!

A Google idén immár 25. alkalommal ismét közzétette a leggyakoribb keresések listáit: mit írtak be a felhasználók legtöbbször a Google-keresőbe. Természetesen a sztárok sem maradtak ki a 2022-es top 10-es listából: ketten is helyet kaptak, mindketten nők. 

Cover-fotó: RTL/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük