Fluor Tomi zenekara milliós összeget keres egy fellépéssel: így is csak a másodikak a magyar fizetési listán

Fluor Tomi és Wolf Kati is elárulta, mennyit keresnek egy-egy fellépéssel.

fluor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az interneten kering egy lista arról, hazánk előadói mennyi pénzt kérnek el egy-egy fellépésért. Eszerint Fluor Tomi és a Wellhello zenekar a második legjobban kereső formáció Magyarországon.

A rapper a Fókuszban mondta el, mennyibe kerül a Wellhello egy koncertje. Hozzátette, csalóka az összeg, ugyanis abba is bele kell gondolni, hányfelé oszlik el mindez.

Magyar zenészek fizetése

- A Wellhello zenekar gázsija négy- és ötmillió forint között van (…) Eggyel összetettebb ez a játék, mint ahogy azt gondolni szokták. Ami furcsa, hogy ez mindig úgy van beállítva, mintha a sztárok sötét titka lenne, hogy jól keresnek, közben szerintem az lenne a furcsa, ha annyit keresnének, mint az átlagemberek.

fluor-1
Fotó: RTL/Fókusz

A lista alapján a Wellhello 75 perces koncertje 4 millió 800 ezer forintba kerül, de még így sem ők vannak az első helyen. Másodikak Azariah után, 6 millió 350 ezres gázsijával ő kéri a legtöbbet egy-egy fellépés után. 

fluor-2
Fotó: RTL/Fókusz

Fluor hozzátette, bele kell kalkulálni, hogy egy koncert látványvilágát hatalmas munka megteremteni, ők minden bulira többfős csapattal érkeznek.

- Nálunk általában egy kisebb bulira is legalább húsz ember jön, de inkább harminc. De ott vannak a parkos bulik (Budapest Park – a szerk.), ezek esetében 120-130 ember dolgozik azon, hogy az este tökéletes legyen.

Olvass a legkeresettebb magyar sztárokról!

A Google idén immár 25. alkalommal ismét közzétette a leggyakoribb keresések listáit: mit írtak be a felhasználók legtöbbször a Google-keresőbe. Természetesen a sztárok sem maradtak ki a 2022-es top 10-es listából: ketten is helyet kaptak, mindketten nők. 

Ő a legkeresettebb magyar női sztár 2022-ben: meglepődsz a nevén

A 2022-es év összesített magyar Google-listájának top 10-es csoportjában két magyar női sztár szerepel.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük