Hentespultból a színpadra: ma ő az egyik leghíresebb magyar énekes a fiatalok körében

Fluor Tomi 2010-ben a Mizu című slágerrel szerzett országos ismertséget magának.

fluor-tomi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt tartja a mondás, "akkor édes a siker, ha megdolgozunk érte." Erről sok sztár tudna mesélni. Rájuk is igaz az örök érvényű szabály: mindenkinek el kell kezdenie valahol. Még az akkora legendáknak, mint Freddie Mercury vagy Elvis Presley sem adták ingyen a népszerűséget, előbbi reptéri rakodóként, utóbbi kamionsofőrként kezdte a pályafutását.

Nem kell a tengerentúlra mennünk ahhoz, hogy olyan előadókra leljünk, akik a csillogás előtt kétkezi munkából éltek. Fluor Tomi is hosszú utat járt be, mire a színpadon szórhatta a rímeket.

Fluor Tomi hentesként kezdte

A 33 éves előadó 2010-ben robbant be a köztudatba Mizu című slágerével. A fiatalok körében pillanatok alatt az egyik legkedveltebb előadóvá vált. Volt idő, amikor az utcára sem tudott kilépni anélkül, hogy ne rohamozták volna meg a rajongók.

A mai napig sikeres maradt, bár az elmúlt tíz évben jócskán megváltozott a stílusa. 2014-ben megalapította a Wellhello zenekart, zenésztársával Diazzal évről évre olyan fülbemászó dalokkal rukkolnak elő, mint a Rakpart, az Apuveddmeg vagy az Emlékszem, Sopronban.

fluor-tomi-hentes
Fotó: TV2/Aktív

Ám jóval azelőtt, hogy egy ország skandálta volna utána, hogy „álljunk össze, mint két kicsi legó”, az akkor még Karácson Tamás néven élő fiú egy merőben más hivatást űzött: hentesként dolgozott. Az Aktív 2011-es riportjában mesélt egykori szakmájáról: annak idején előfordult, hogy napi száz csirkét dolgozott fel. 

- Nagyon sok grillcsirkét csináltam, még most is emlékszem, hogyan. Először beszúrtam, aztán eltörtem a lábát, végül bemasniztam - emlékezett vissza.

Sztárok eredeti neve

Fluor Tomihoz hasonlóan sok olyan híresség van hazánkban, akik művésznevükön lettek ismertek. Meg tudod mondani, milyen néven születtek?

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük