Donald Trump a csinos magyar műsorvezetővel is kikezdett - Meglepő vallomások 2017-ből

Magyar sztárok emlékezetes vallomásai az elmúlt egy évből.

donald-trump-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai sztárok a 2017-es évben számos szívszorító, megdöbbentő vagy egyszerűen csak meglepő vallomást tartogattak. Sarka Kata több emlékezetes kitárulkozást is produkált az elmúlt egy évben, ezek legtöbbje a házasságához kapcsolódott, a reakcióval pedig többnyire Hajdú Péter sem maradt adós. A TV2 Élet-Forma című műsorvezetőjének volt azonban bőven olyan sztorija is, ami nem egykori párjához kapcsolódott. 

Sarka Kata januárban azzal lepett meg mindenkit a Mokkában, hogy az USA 45. elnöke fel akarta őt szedni még 2013-ban, amikor a Miss Universe döntője miatt Moszkvába utazott Hajdú Péterrel, Andy Vajnával és annak feleségével. Az afterpartin az amerikai elnök a csuklójánál fogva behúzta Katát tízfős testőrkoszorújának közepébe, és csevegni kezdett vele. 

Képes összeállításunkban megnézheted 2017 legemlékezetesebb magyar sztárvallomásait.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük