A TV2 műsorvezetője újra összejött 9 évvel fiatalabb párjával - Már az esküvőt tervezik
Vámos Erika négy hónap szünet után újra együtt van szerelmével.

vamos-erika-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vámos Erika 2016 nyarán szeretett bele a nála kilenc évvel fiatalabb Mátéba, ám románcuk hírét csak az ősszel erősítette meg hivatalosan. 2017 januárjának végén azonban kiderült, hogy váratlanul szakítottak, mivel összerúgták a port, miután Máté egyik rokona elkezdte őt a Facebookon gyalázni

A 42 éves műsorvezető az eset után azt nyilatkozta a Blikknek, hogy habár különváltak útjaik, egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben kibékülnek, és talán újrakezdik kapcsolatukat - és végül igaza lett. Vámos Erika ugyanis a FEM3 csatornán futó FEM3 Café műsorban árulta el, hogy négy hónapnyi szünet újra egy párt alkotnak.

- Rengeteg dolog történt, amióta legutóbb februárban itt együtt beszélgettünk. Volt egy négy hónapos szünet a kapcsolatunkban, igaz, mindennap beszéltünk, a kommunikáció tehát folyamatos volt. Néha próbáltuk kibeszélni a problémákat, és előfordult szemrehányások sorozata is, de idén júniusban minden megváltozott, azóta ugyanis újra együtt vagyunk - kezdte vallomását.

Vámos Erika szerint egyikük sem igazán nyugodt típus, mindketten temperamentumosok, vagyis hamar robbannak, de most már el is tudják oltani gyorsan a tüzet.

- Csinálni kell, mert nem tudunk ellene tenni, ezt érezzük. Sokkal érettebb a kapcsolatunk, valaki mindig leül, és takarodót fúj. Több a nyugalom, és jobban tudjuk egymást kezelni. Igyekszünk működtetni ezt a tiszta lapot. Nem lett kevesebb a feszültség, hanem inkább az vált egyértelművé, hogy egyáltalán nem biztos, hogy tudunk együtt élni, de egymás nélkül biztosan nem - tette hozzá Vámos Erika, aki a közelmúltban a Bükkben romantikázott kedvesével. A beszélgetésből az is kiderült, hogy Mátéval együtt tervezik a családalapítást, az örökbefogadás előtt pedig feltehetően egybe is kelnek majd.

- Mindennap komolyan tervezünk ezzel kapcsolatban, ez kezdetektől fogva egyértelmű volt. Az én részemről elég volna a házasság helyett csak az együttélés, de az állam részéről nem, mert nekem örökbe kell fogadnom, ahhoz viszont házasságot kell kötni, és neki is el kellene majd végeznie egy örökbefogadó szülői tanfolyamot, amit én már megcsináltam - árulta el Vámos Erika, akinek korábban egyedülálló szülőként nagyon elhúzódott az örökbefogadási ügye.

Ezt is szeretjük