Mága Zoltán 28 éves lánya igazi bombázó énekesnő: Jennifer a világhírnév küszöbén áll

Mága Zoltán lánya, Mága Jennifer a világ leghíresebb színpadait is meghódította már.

Mága Zoltán 28 éves lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mága Zoltán lánya, Mága Jennifer - aki legutóbb műsorvezetőként is kipróbálta magát - örökölte apja muzikalitását. Énekesnőként sikert sikerre halmoz: világsztárok írnak neki dalokat, és már több külföldi színpadon is kipróbálhatta magát. 

Arról, hogy hogyan jutott el idáig, és vajon mennyire messze van a világhírnév, a Tények Pluszban mesélt az Operettszínházban adott koncertje után. 

Mága Zoltán lánya, Jennifer

Messze nem ez volt az első eset, hogy Mága Jennifer a  nagyközönség előtt mutatta meg magát. Az énekesnő fellépett már a New York-i Carnegie Hallban és a bécsi Wiener Konzerthausban is.

Mága Zoltán lányának már valódi világsztárok írnak dalokat. Az est egyik legjobban várt számát, a Til Tomorrow-t például Patrizio Moi komponálta, aki olyan híres énekesekkel dolgozott együtt, mint Justin Bieber vagy Luciano Pavarotti. A dalszöveget Lindy Robbins szerezte, akihez Britney Spears és Jennifer Lopez slágerei is köthetők.

Így néz ki Mága Zoltán kisebbik lánya

Mága Zoltán 2018-ban vált háromszoros édesapává: február 8-án tudatta közösségi oldalán, hogy világra jött a kisebbik lánya, Elizabeth. 

Mága Zoltán megmutatta kisebbik lányát: Elizabeth 4 éves lesz februárban

Mága Zoltán ritka közös címlapon szerepel mindhárom gyermekével.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezt is szeretjük