A TV2 sztárját tiniként kövérnek csúfolták - 40 évesen igazi bikinis bombázó

Madár Veronika bikinis fotóitól eláll a lélegzetünk.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végignézve Madár Veronika Instagram-oldalán, hihetetlen, hogy egykor épp a külseje miatt kapott durva bántásokat. A TV2 sztárja több interjúban is elmesélte korábban, hogy tinédzserként sokáig súlyproblémákkal küzdött.

A Jóban Rosszban Galambos Gyöngyijeként elhíresült színésznő nem csak szép emlékeket őriz az iskolából. 14-15 évesen 86 kilót mutatott alatta a mérleg, emiatt gyakran vált a csúfolódók céltáblájává, akik molettségére és nőies idomaira tettek gúnyos megjegyzéseket. 

Madár Veronika bikinis fotói

Azt sem vette bóknak, amikor kerek formáival felhívta magára a férfiak figyelmét. Kislányként kifejezetten kínosnak találta, hogy édesapja korabeli férfiak fütyülnek utána az utcán. Miután már csak a 42-es, 44-es méretű ruhák közt tudott válogatni, elhatározta, hogy búcsút int a felesleges kilóknak.

Ekkor átesett a ló túloldalára. Drasztikus fogyókúrába kezdett, másfél év alatt 42 kilogrammra fogyott. Végül sikerült megtalálnia a középutat. Negyvenévesen igazi bikinis bombázó alakot tudhat a magáénak. Nőies vonalait nem rejtegeti a követői elől, gyakran kapja le magát szaunázás, medencézés vagy strandolás közben.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös bikiniben a Jóban Rosszban színésznője, Madár Veronika.

Ezt is szeretjük