Mádai Vivien a velencei filmfesztiválon: gyönyörű volt áttetsző, hímzett ruhájában

Mádai Vivien, a TV2 műsorvezetője gyönyörű ruhát viselt a velencei filmfesztiválon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivient a legtöbben műsorvezetőként ismerhetik: dolgozott az RTL Klubnál, majd a köztévénél. 2016 szeptemberében a FEM3 Café, 2017 áprilisában a Mokka műsorvezetője lett - az utóbbit a mai napig vezeti. 

A 32 éves sztár influenszer is, Instagram-oldalát 126 ezren követik, több nagy márka arca is. 

Mádai Vivien a velencei filmfesztiválon

Mádai Vivien 2018 szeptembere óta képviselheti és mutathatja be Magyarországon az Armani Beauty termékeket és a legújabb trendeket. 2019 szeptemberében ebben a minőségében vett részt a velencei filmfesztiválon.

Mádai Vivien 2019 szeptemberében a velencei filmfesztiválon.
Mádai Vivien 2019 szeptemberében a velencei filmfesztiválon.
Fotó: Dominique Charriau/WireImage

A Lan Xin Da Ju Yuan (Saturday Fiction) díszbemutatóján egy mélyen dekoltált, bordó-piros csíkos ruhában keltett feltűnést a vörös szőnyegen. Visszafogott sminket viselt, csak piros rúzsa volt erőteljes, ékszerként viszont egy figyelemfelkeltően nagy fülbevalót választott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az idei, 2021. szeptember elsején indult és szeptember 11-én véget ért 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon ismét részt vett, és ezúttal is gyönyörű volt. 

Egy hímzett, átlapolt, szürke ruhában jelent meg, amihez figyelemfelkeltő, világoskék magas sarkú cipőt húzott. A lenge darab kiemelte karcsú alakját. 

Palvin Barbi ellopta a show-t a 2021-es velencei filmfesztiválon

Két év kihagyás után a világhírű magyar modell is részt vett a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál nyitórendezvényén. Armani estélyi ruhájában a brit Glamour beválogatta az est legjobban öltözött sztárjai közé, a Grazia magazin ódákat zengett róla, egyenesen azt írta, Palvin Barabra mutatta be az év talán egyik inspirálóbb megjelenését. Képes összeállításunkban megnézheted azt a három ruhát, amit Palvin Barbi az idei velencei filmfesztiválon viselt.

Ezt is szeretjük