Mádai Vivien elárulta, 6 év után miért távozik a TV2-től: már az utódja is megvan

Mádai Vivien az Instagram-oldalán fogalmazta meg, mi állt a távozása hátterében.

mádai-vivien-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien ma reggel, 33. születésnapján osztotta meg az Instagramon, hat év után, miért döntött úgy, hogy távozik a TV2-től.

Szerinte hajlamosak az emberek arra, hogy a születésnapokon összegezzék magukban az elmúlt éveket. Ezért döntött úgy, hogy ezt a napot arra szenteli, hogy leírja, és egyben összefoglalja a csatornánál eltöltött hosszú esztendőit.

Mádai Vivien távozása a TV2-től

„Túlzás nélkül állíthatom, hogy az elmúlt 6 évben a TV2-ben lettem igazán felnőtt. Itt nemcsak feladatot, fantasztikus kollégákat, de barátokat és olyan élményeket is kaptam, amelyeket egész életemben viszek majd magammal” - fogalmazott a bejegyzésben.

mádai
Fotó: TV2/Mokka

A távozás mögött húzódó indokokról is megfogalmazott pár gondolatot, és azt is megosztotta a követőivel, nem volt egyszerű meghoznia a döntést.

„Aki ismer, tudja rólam, hogy az egyik legfontosabb eszmém, hogy ha kapok valamit, azt tisztelettel, szeretettel fogadom, de talán a legfontosabb, hogy mindig megbecsülöm. Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak. Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz 3 lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben. /Persze, ehhez az is hozzátartozott, hogy régóta kacérkodtam már a gondolattal, kipróbálom, milyen lehet 6:30-ig aludni./”

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mádai Vivien tévés karrierje 2010-ben kezdődött Való Világ című valóságshow délutáni beszélgetős műsorában, a NekedValót Istenes Bencével felváltva vezették. Ezután olyan produkciókban láthattuk, mint a Reggeli vagy a Reflektor. 2013-ban közös megegyezés alapján búcsúzott az RTL Klubtól. Három évvel később, 2016 szeptemberében csatlakozott a TV2 Csoporthoz: először a FEM3 műsoraiban találkozhattak vele a nézők.

Az is kiderült, ki váltja Mádai Vivient. Április 12-től Iszak Esztert láthatjuk a Mokkában.
Az is kiderült, ki váltja Mádai Vivient. Április 12-től Iszak Esztert láthatjuk a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

Egy évvel később, februárban csatlakozott a Mokka megújult csapatához: akkor Pachmann Péter, Istenes László, Szabó Dóra és Mádai Vivien lettek a reggeli show arcai. Az is hivatalos, ki lesz Mádai Vivien utódja: Istenes, Pachmann és Orosz Barbara mellé április 12-től Iszak Eszter lesz a beszélgetős műsor negyedik házigazdája.

Istenes Laci kertes háza

Képes összeállításunkban kívül-belül megnézheted, milyen lenyűgöző otthonnal büszkélkedhet a Mokka műsorvezetője, Istenes László. 

Cover-fotó:TV2/Mokka

Ezt is szeretjük