Iszak Eszti hónapokig titkolta, hogy Gyurta Dani menyasszonya: ezért nem bukott le
Iszak Eszti nagyon odafigyelt arra, hogy ne árulja el idő előtt, milyen boldog esemény történt az életében.

iszak-eszti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Eszti nevét még 2006-ban ismerte meg az ország, amikor bekerült a VIASAT3 Topmodell leszek! című műsorába, ahol negyedik helyezést ért el. Később a VIVA TV egyik fontos arca lett. 2013-ban PR-marketing szakon szerzett diplomát. 

2011-ben részt vett a TV2 Nagy Duett című műsorában, amelyben Éder Krisztián SP volt a partnere, ekkor még nagyobb ismertségre tett szert. Ugyanebben az évben jött össze Dobrády Ákossal, akivel 2018-ig alkottak egy párt. A 34 éves sztár manapság modellként és influenszerként ismert, az Instagramon több mint 200 ezren követik.

Iszak Esztit eljegyezte Gyurta Dani

Iszak Esztire 2020 tavaszán talált rá újra a szerelem, új párja ráadásul nem akárki, az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszóval, Gyurta Danival szerettek egymásba. A sztárpárnak fontos az esküvő, családot terveznek, így nem csoda, hogy viszonylag hamar, mindössze tíz hónap után sor került az eljegyzésre. 

Iszak Esztit 10 hónap után jegyezte el Gyurta Dani.
Fotó: Red Lemon

A lánykérés a festői szépségű Maldív-szigeteken történt, ám a fiatalok ezután még hosszú hónapokig titkolták a világ elől boldogságukat. Végül 2021 júniusában az Instagram-oldalaikon számoltak be a rajongóiknak az eljegyzésről, akik nagy örömmel fogadták a hírt. 

Iszak Eszti azóta nem osztott meg több részletet a boldogságukkal kapcsolatban, ennek okaira Köböl Anita kérdezett rá, amikor a műsorában vendégeskedett. 

- Ha én annyit akarok elmondani, hogy utána nekem ne legyen ebből kellemetlenség, hogy rajtam van egy gyűrű, eljegyeztek, és boldogok vagyunk, akkor ennyi, és pont. És nem akarom azt, hogy hogyan történt, mikor, és ki mit szólt hozzá, mert azt már szeretném magunknak megtartani - fejtette ki a Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban a szőke szépség, majd azzal folytatta, sokáig trükköznie kellett, hogy a reggeli műsorokban ne bukjon le a jegygyűrűjével. 

Gyurta Dani nem várt sokat a lánykéréssel, nagyon szereti Iszak Esztit.
Fotó: MTI/Kovács Attila

- Hónapokig figyelnem kellett, és nyolc gyűrűvel jártam a tévéműsorokba az eljegyzéstől kezdve addig, amíg mi ezt nyilvánosságra hoztuk. És eltelt azért egy jó pár hónap… Ott például trükköztem. De úgy voltam vele, hogy hónapok után már nem akarok ezzel trükközni. Kényelmesebb az, ha mi is kommunikáljuk, hogy jó, igen, megtörtént, és boldogok vagyunk. De ennyi! Ennél többet nem szeretnénk elárulni. 

Azt is elárulta Köböl Anitának, hogy a jövőben szeretne nagyon jó feleség és anya lenni, ha szükséges, visszavesz a munkából ennek érdekében. Persze törekedni fog az egyensúlyra, hogy boldog család legyenek. 

Tornóczky Anita vőlegénye

Tornóczky Anita kezét március 9-én, napra pontosan kapcsolatuk negyedik évfordulóján megkérte a párja. Bár nagyon ügyel rá, hogy óvja vőlegényét a nyilvánosságtól, az eljegyzés miatt kivételt tett, egy közös szelfit posztolt kettejükről. A fotón látszik, a gazdasági jogászként dolgozó Miklós igazán jóképű, igézően kék szemű férfi.

Cover-fotó: Femina/Lévay Máté

Ezt is szeretjük