Mádai Vivien édesanyja kifinomult szépség - Ildikó gyönyörű háromszoros nagymama
Mádai Vivien megmutatta ritkán látott anyukáját, akinek nemrég született meg a harmadik unokája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Az alma nem esett messze a fájától" - írták Mádai Viviennek, aki ritkán mutatja meg imádott édesanyját, de most kivételt tett, és közös fotókat posztolt a Facebook-oldalán. 

A TV2 műsorvezetőjének édesanyja már háromszoros nagymama, aki nem szeret szerepelni, inkább a háttérben segíti gyerekeit. 

Mádai Vivien édesanyja gyönyörű nő

A 31 éves tévés édesanyja, Ildikó kifinomult szépség, akinek az öltözködése is egyedi és nőies. 

A Borsnak azt mesélte, sokszor mondják, könnyű neki, hiszen ilyen jó géneket örökölt, ami igaz is, szerinte is nagyon szép az anyukája, de nem csak ezért nagyon büszke rá.

Édesanyám lelke is pont olyan szép, mint a megjelenése. Szerencsés vagyok, hogy van nekem, nekünk.

A Mokka műsorvezetője azt is megosztotta a lappal, hogy az anyukája imád nagymama lenni. A húgánál nemrég született még egy kisfiú a családba, így Ildikó már háromszoros nagyi. 

- Mi világ életünkben összetartó család voltunk, anya nagyon sokat segít nekünk. Ha kell, a picikkel foglalkozik, bevásárol, vagy elkísér minket programokra, együtt megyünk templomba is. Sok időt töltünk közösen annak ellenére is, hogy nem egy városban lakunk.

Mádai Vivien a karantén időszakot éppen ezért nagyon nehezen viselte, és nagyon örül, hogy újra tud találkozni minden családtagjával. A kiposztolt fotók is a hétvégi családi összejövetelen készültek. 

Dallos Bogi édesanyja

Az 57 éves Ágnes nemcsak szép, de nagyon fiatalos is. Sok kommentelő írta, hogy nem csak nagyon hasonlítanak, de olyanok, mintha testvérek lennének. Néhányan azt is megjegyezték, hogy az anyukája úgy néz ki, mint az egyik sorozatsztár. 

Ezt is szeretjük