Luxus Vivi esküvőjének legszebb pillanata - Ragyogott Fecsó és kisfiuk oldalán
Luxus Vivi tündéri fotót osztott meg az esküvőjéről, így pózolt férjével és kisfiával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben sztárja még július 15-én mondta ki a boldogító igent 11 évvel idősebb, építészmérnök párjának, Fecsónak egy budapesti ortodox székesegyházban. A lakodalmat csak később, július 21-én tartották meg Nyírtason. Az egyházi szertartás óta Vivien több fotót is posztolt már a nagy napjáról, ám olyan képet, melyen a néhány hónapos Edward Ferenc is szerepelne, még nem mutatott meg a követőinek. Csak a négyéves kislányáról, Arianáról láthattunk olyan képeket, melyek a szertartás napján készültek.  

Ám, ami késik, nem múlik. Vivien ma feltöltött végre egy olyan esküvői képet is, melyen a kisfia is szerepel. A fotó alá ezt írta: "Templomi esküvőnk egyik legszebb pillanata." Természetesen a büszke apa sem maradhatott le a felvételről. Vivien csak úgy ragyogott élete két legfontosabb férfija mellett.

A picit az alkalomhoz illően egy hófehér rugdalózóba öltöztették, tündéri volt benne. A fotó alá több pozitív komment is érkezett: "Meseszépek vagytok, mint egy hercegi pár!", "Gyönyörűek vagytok, öröm rátok nézni! Szuper a bébi!" - írták. 

További felvételek az esküvőről

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Luxus Vivien az esküvőjén.

Ezt is szeretjük