Luxus Vivi jégkék esküvői ruhába bújt - Álomszép volt a szombati lagziban
Vasvári Vivien a nagy lakodalmán három ruhában is látható volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien július 15-én egy budapesti ortodox székesegyházban tartotta az egyházi esküvőjét, míg a nagy ünneplést, vagyis a lakodalmat és a polgári szertartást múlt szombaton, július 21-én tartották. Kisfia édesapjával, a 11 évvel idősebb építészmérnökkel, Fecsóval Nyírtason kelt egybe, ahol a 2016-os év legpazarabb sztáresküvőjét tartotta Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt. Szombaton Luxus Vivi és Fecsó megtartották a nagy lakodalmat is. 

Az egyházi esküvővel ellentétben a lakodalom nem volt nyilvános, de egy blogger az Instagram-oldalán közzétett egy Luxus Vivivel közös fotót. 

@vasvarivivien #fecsó #wedding #mik #love

T Ó T H Z O L K Ó (@tothzolko) által megosztott bejegyzés,

A szőke szépségen csodásan állt a jégkrék kreáció, melyhez ezúttal is az Art-Mona Design készítette fejdíszét.

Szépséges hercegnőnk 👸💕 #vasvarivivien

Vivi rajongói oldala 👸 (@vasvarivivi.fan) által megosztott bejegyzés,

A menyasszonyi ruhát a lakodalomra is a Diora Szalonból választotta, ahol a jég kollekció több darabját is felpróbálta, mielőtt megtalálta az igazit. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja hónapokkal ezelőtt azzal okozott nagy felzúdulást, hogy elárulta: 250 vendéget várnak, de a meghívottak gyereket nem hozhatnak. A meghívóban is kikötötték, senki nem hozhatja a csemetéit. A sztáranyuka szerint, ha gyerekek is vannak egy esküvőn, a násznép nem tud önfeledten mulatni, mert figyelni kell a kicsikre, és sokan korán el is indulnak miattuk haza.

Ezt is szeretjük