Partiztak a luxusfeleségek - Csősz Bogi vagy Luxus Vivi szerelése volt bevállalósabb?
A Feleségek luxuskivitelben sztárjai is lazítottak a hétvégén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Feleségek luxuskivitelben sztárjai is kieresztették a gőzt az elmúlt hétvégén. Volt olyan, aki a Balaton Soundon, míg mások a Budapest Pride valamelyik rendezvényén vettek részt. Luxus Vivi, aki jövő hétvégén tartja pazarnak ígérkező esküvőjét, a barátnőivel lazított a Soundon.

Vasvári Vivien igazi partiszerelésben nyomult: metálos, pink kabátban, figyelemfelkeltő sminkkel és divatos hajfonatokkal.

Tegnapi Sound napunk...🙋🏼‍♀️ #balatonsound2018#girls#night#mommy#happy#love#balaton#yeahh 🤩

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Csősz Bogi is a metálos kreációkra szavazott: ő tetőtől talpig ezüstben ragyogott a Pride Budapest Parkban tartott rendezvényén.

A török luxusfeleség a hashtagjei alapján Amidala hercegnőnek öltözött a Star Warsból.

From the Planet of Love! 💜Where no malice, limitation, rudeness, exclusion, pessimism, stupidity, insolence, dislike, hatred, racism, violence exists! A Szeretet Bolygójáról, ahol BÉKE van! 💜Itt nem létezik rosszindulat, behatároltság, gorombaság, barátságtalanság, kirekesztés, pesszimizmus, ostobaság, szemtelenség, ellenszenv, gyűlölet, rasszizmus, erőszak! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #BudapestPride #RainbowParty #loveislove #pride #lastnight #lovefreely #peace #loveeveryone #szeressszabadon #fogaddelönmagadésmásokat #csodásvolttegnap Hair: @eliteweddinghair Makeup: @emeseujfalusimua Outfit: @mcmillanstudio Styled by: @theparistyle

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

A Budapest Parkba a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című realityműsorának idei, új belépő szereplője, Yvonne Dedrick is kilátogatott.

#rainbowparade #goodtimes #beyourself

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés,

Bár háromgyerekes, az idősebb korosztályba tartozó édesanya, Yvonne a bizonyíték arra, hogy a partikedv nincs életkorhoz kötve.

Köllő Babett is Sopronban, a VOLT Fesztiválon lazított. A két luxusfeleség bakancsban és gumicsizmában is jól érezte magát.

 

Ezt is szeretjük