Luxus Vivi káromkodva osztotta ki férjét az esti műsorban – Fecsó ezzel dühítette fel
Luxus Vivit kiborult, miután úgy érezte, a Nyerő Párosban a férje nem figyel rá eléggé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien nem köntörfalazik, ha meg kell mondania a véleményét, ami a szívén, az a száján. Nincs ez másként a Nyerő Páros című vetélkedőben sem, ahol nem kíméli a férjét, ha úgy véli, a sztáros vetélkedőben miatta buktak el egy feladatot és az arra feltett összeget. A péntek esti játékban Luxus Vivi úgy gondolta, bátran tehet tétet arra, hogy Fecsó megoldja az ügyességi feladatokat, és a párjára vonatkozó kérdést is helyesen válaszolja meg, de tévedett. 

A férfi, aki kondizik, vízilabdázik, fut, egy robotos jelmezben, amely korlátozta a mozgását, ügyesen oldotta meg a mozgásos feladatokat, a fejszámolást igénylő feladatot is megoldotta, de a színes füstbomba végül felrobbant, mert nem azt a színű drótot vágta el, amihez a helyes válasz kapcsolódott. 

nyero-paros-robot
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

- Mit szeretne csinálni Rúzsa Magdi a közös számotokban a tejútban, miután elalszik: piros - fázni, kék – járni? – tette fel a kérdést a műsorvezető, Sebestyén Balázs.

- Nem hiszem el. Erre táncolt a nyitótáncot az esküvőn, erre keringőztünk. Nagyon szomorú vagyok – fakadt ki Vivi. 

- Hát nem, énekeltük, táncoltuk – próbálta menteni magát Fecsó, de a felesége nagyon elkeseredett, a villához vezető úton még inkább elszomorodott. Azt mondta, lassan úgy érzi, nem is ismerik egymást. A konyhában aztán káromkodásokkal tűzdelve kiosztotta Fecsót, akinek a legnagyobb hibájául azt rótta fel, hogy kapkodott és nem gondolta át a helyes választ.  

Mi minden feladatban lúzerek vagyunk. Öt játékból kettőt sikerült teljesíteni. Nekünk akkor nincs itt helyünk, Fecsó!

Ahol bekérdeznek, mi ott nem tudjuk a választ. Ahol kérdés van, mi mindenhol el fogunk bukni. Miben vagyunk jók? Csak egyedül a bátorsági feladatokban. Más megcsinál ötből öt feladatot, mi meg kettőt is úgy hozunk össze, hogy szerencsénk van meg imádkozunk Istenhez, hogy sikerüljön - teremtette le a férjét. 

- Engem nagyon megvisel, ha vesztünk egy játékban. Az életben nekem igazából verseny terén kudarcaim nem voltak, és én tényleg kikészülök, ha vesztünk. Nem gondolkodott, csak ment, mint egy idióta – vallotta be a színfalak mögött Vivi. 

A lányoknak azt is elárulta, úgy érzi, párja nem figyel rá, amióta a villában vannak, Fecsó leszarja, hogy neki mi esik rosszul. Ugyanakkor a férjének szerencséje van vele, mert könnyen megbocsát: fél óráig dühös, kikel magából, de aztán megnyugszik.  

- Amikor Fecsó megbánt, nyilván szomorú vagyok, de sosincs bennem nagy harag. Tíz percig puffogok, meg tényleg nagyon csúnyán tudok beszélni, aztán lenyugszok. De ugyanúgy szeretjük egymást, talán még jobban - mesélte a nézőknek a kétgyerekes anyuka.

Ezt is szeretjük