A Barátok közt sztárja kínos helyzetbe hozta fiatal barátnőjét - Sírva fakadt miatta
Solti Ádám megbántotta szerelmét a Nyerő Páros forgatása alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt főszereplője, Solti Ádám már négy éve boldog kapcsolatban él 16 évvel fiatalabb szerelmével, Kiss Bernadettel. Csupán nyolc hónapja voltak együtt, amikor a színész komoly elhatározásra jutott, és megkérte gyönyörű párja kezét azon a zebrán, ahol az első randijukon egy lesifotós megörökítette őket. Szerelmük azóta is töretlen, az elmúlt évek alatt egy nagyon erős párrá kovácsolódtak, szinte mindent tudnak a másikról, ám úgy tűnik, hogy a Nyerő Páros című műsor még így is tudott meglepetéseket okozni nekik.

Bernadettnek sosem árulta el ezt Ádám

A Nyerő Páros csütörtök esti adásában a versenyző párok női tagjain volt a sor, hogy a szerelmükre vonatkozó kérdésekre helyes válaszokat adjanak. Az egyik intimebbnek számító kérdés az volt, hogy a kedvesük kivel vesztette el a szüzességét. Erre a kérdésre szinte mindenki egyből tudta a választ, ám Bernadettel ezt az információt sosem osztotta meg a 38 éves kedvese, ezzel pedig kellemetlen helyzetbe is hozta őt.

- Én mindig kérdeztem, és soha nem mondta el. Hiába, bárhogy kérdeztem, nem mondta meg, annyit tudok róla, hogy sokkal idősebb volt, német származású volt, és egy nyaraláson történt - válaszolta a kínos kérdésre Bernadett.

A játékos feladat alatt hozta kellemetlen helyzetbe Solti Ádám a szerelmét.
A játékos feladat alatt hozta kellemetlen helyzetbe Solti Ádám a szerelmét.
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

Sajnos ezzel a válaszával azonban nem szerzett pontot, ugyanis Solti a műsorkészítőknek elárulta, ki volt az első nő az életében, akivel ágyba bújt: egy Evelin nevű, idősebb, német nő, akivel az apja hozta össze. Ki is estek a játékból, ám utána Ádám szépíthetett a helyzeten: a műsorvezető közölte, ha összezúzza a Berni számára fontos közös képüket, akkor kap cserébe 100 ezer forintot, hosszas gondolkodás után a színész elfogadta Sebestyén Balázs ajánlatát, és tönkretette a fotót.

Ezután Solti Ádám visszatért a villába, és elmondta őszintén párjának, mit csinált a közös képükkel, majd bevallotta, hogy szerinte a műsor kifordítja őket önmagukból, és nem tesz jót a kapcsolatuknak a versenyzés. Természetesen a beszélgetés során a lány a párja fejéhez vágta, hogy miért nem mondta el eddig neki, ki volt az első nő az életében.

- Tök kellemetlen volt nekem, hogy négy éve vagyunk együtt, és ezt ott tudom meg a Balázstól, egy vadidegen embertől - vallotta be őszintén a párjának a szőke szépség, aki szerint nincs semmi értelme titkolózni egymás előtt.

Solti Ádám bevallotta, azt érzi, hogy ez a játék olyan dolgokat hoz ki belőle, amit sosem szeretett volna felszínre hozni. A vita folyamán mind a ketten elérzékenyültek, Bernadett pedig könnyek között kérte az operatőrnek, hogy álljanak le egy kicsit a felvétellel. Miután lenyugodtak a kedélyek, újra megbeszélték a problémáikat, végül a kibékülésüket egy csókkal pecsételték meg.

Ezt is szeretjük