Hiszti az esti műsorban - A magyar színész felesége féltékenységi jelenetet rendezett

A Nyerő Páros egyik szerelmespárja, Sánta Laci és felesége kaptak össze a második adásban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klubon futó Nyerő Páros második adása sem volt botrányoktól mentes, az ismert nyolc szerelmespár közül Sánta Laci és felesége, Sánta-Széphalmi Júlia vesztek össze. Egy játékos feladat miatt rendezett féltékenységi jelenetet a táncosnő.

A Nyerő Páros tegnapi feladatában mind a két párnak el kellett találnia a helyes választ a kérdésekre. Amikor Sánta Laci és csinos felesége voltak a soron, az volt az egyik kérdés, hogy melyik magyar híresség a színész zsánere: Földes Eszter, Nádai Anikó vagy Som-Balogh Edina. Míg Júlia a fekete hajú Nádai Anikóra tette le a voksát, addig Sánta Laci a szőke hajú Som-Balogh Edinát választotta. A táncosnő ezen nagyon kiakadt, hiszen ő nem szőke hajú. A színész azzal védekezett, hogy régen nagyon sok szőke, alacsony termetű barátnője volt, és úgy gondolkodott, hogy akkor biztosan a szerelme is valamelyik szőke hajú hírességet választotta.

- Lacinak az alacsony, szőke, nagy seggű nők jönnek be, ezért nem értjük, hogy én, a magas, vékony, fekete hajú lány hogyan vagyok az életében - árulta el Júlia Sebestyén Balázsnak, a Nyerő Páros házigazdájának.

Mivel nem találták el mind a ketten a helyes választ, el is vesztették a játékot.

sánta-laci-és-a-felesége
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

Ezután a kamerák Sánta Laciékat mutatták, ahogy kettesben megbeszélik a történteket, Júlia könnyek között vágta a férje fejéhez, mennyire megbántotta őt.

- Az volt a kérdés, hogy szerintem mi a te zsánered? Hát én! Én bízok benned, hogy nem ezek a csajok jönnek be neked - fakadt ki sírva a szerelmének, majd hozzátette, azt gondolta, hogy mivel ő lett végül a felesége, akkor ő is a zsánere.

Az adás végén a Madách Színház művésze bocsánatot kért a feleségétől, egy romantikus vacsorát rittyentett össze neki, emellett egy szép virágszálat is szedett neki. Bevallotta, mennyire szereti őt, természetesen Júlia szíve rögtön megenyhült ezek után, így hamar ki is békültek.

Ezt is szeretjük