Lukács Sándor nőcsábászból lett hű férj: Marival 46 éve él boldog házasságban
Lukács Sándor kollégái nagyot néztek, amikor bejelentette, hogy házasságra készül, hiszen azelőtt az éjszakát járta.

lukács-sándor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lukács Sándor és felesége számára a szenteste dupla ok az ünneplésre: a házassági évfordulójuk is ekkor van. 2022-ben 46 éve annak, hogy kimondták a boldogító igent. 

Közel öt évtized után is nagyon ügyelnek az apró figyelmességekre: a színész minden évben a kedvenc virágával lepi meg szíve hölgyét, az orchideacsokor - ami Mari menyasszonyi csokra volt - elmaradhatatlan ezen a napon.

Lukács Sándor és felesége

Az 1971-es Madárkák című film forgatásán találkoztak. A színész Halas Feri figuráját alakította, míg Mari scriptes volt a filmben. Egyből megtetszettek egymásnak, de akkor még mindketten foglaltak voltak.

Lukács Sándor 1975-ben.
Lukács Sándor 1975-ben.
Fotó: Fortepan/Lugosi Szilvia

- Később újra találkoztunk, emlékeztünk egymásra, meghívtam egy vígszínházi előadásomra, utána vacsorázni, azóta vagyunk együtt - emlékezett vissza Lukács Sándor a Hot! magazin interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Színművészkollégái kétkedve álltak a dologhoz, hogy valaha hű férj lehet, hiszen azelőtt igazi bohém életet élt. Kern Andrással és Tahi-Tóth Lászlóval nem haza, hanem a Fészekbe vagy a Rátkai Klubba mentek az előadások után.

- Egyszer csak elkezdtek házasodni körülöttünk az ismerősök. Akkor határoztuk el mi is Kern Andrissal, hogy megnősülünk. 

Mindenki csodálkozott: pont mi, akik járjuk az éjszakát, a szórakozóhelyeket?!

- Aztán akik kétkedtek, mind elváltak, viszont András is és én is ugyanabban a házasságban élünk.

Benkő Péter és 31 évvel fiatalabb felesége vidéki élete

Benkő Péter 13 éve él egy tanyán. Annak idején a pilisi Annavölgyben lelt rá mesebeli otthonára, a házat erdő öleli körül. A birtok igazi béke szigete, ami távol van a világ zajától. Imádja a lassú, csendes hétköznapokat, amelyeken boldogan osztozik feleségével, Klaudiával.

Cover-fotó: MTI/Czimbal Gyula

Ezt is szeretjük