Lola bevallotta gyerekkorának fájdalmas és szomorú titkait
Lola szülei kisgyermekkorában váltak el, a fiatal popénekesnő kendőzetlenül mesélte el szomorú emlékeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lolának nem volt könnyű gyermekkora, a népszerű popénekesnő szülei ugyanis négyéves korában elváltak. Édesapja nem egészen két évvel később úgy döntött, hogy visszaköltöznek szülei házába, ahol Lola nagymamája oroszlánrészt vállalt két unokája nevelésében.

Kép: Europress

A 21 éves popénekesnő nem rejtette véka alá a Storynak adott interjújában, hogy édesanyja nélkül nőtt fel, akinek helyébe az akkor 60 éves nagymama lépett - édesapjának ugyanis megállás nélkül dolgoznia kellett, hogy eltartsa két gyermekét.

Nagymamája odaadóan nevelte

Lola nagymamája pedig példaértékű módon viselte gondját unokájának: kikérdezte tőle a leckét, reggelente biciklivel vitte az iskolába, délután pedig szintén ott várt rá a kerékpárral. A zeneiskolába is nagymamája hordta.

A hatvani kislány - aki eredetileg Korsós Judit néven látta meg a napvilágot 1988. augusztus 4-én - ugyanis hétéves korától tanult énekelni, 1996-ban pedig élete első fellépésére is sor került egy lengyelországi gyermekfesztiválon.

Igazi sikersztori az övé

Innentől kezdve nem volt megállás: 1998-ban például ő énekelte el - 50 ezer ember előtt - a Himnuszt a Népstadionban megrendezett Atlétikai Európa-bajnokságon, első lemeze pedig Válaszra várok címmel jelent meg, akkor még Ditti néven.

Lola néven első szólóalbuma Álomtánc címmel 2006-ban került a boltok polcaira, és egy évvel később elérte az aranylemez minősítést. 2007 márciusában pedig kiadták második lemezét is Élj a mának! címmel, amelyet egy évvel később a Lola 3 című album követett.

A fiatal popénekesnő az elmúlt évek során számos rangos hazai elismerést megkapott.

Ám mióta Budapestre költözött, saját bevallása szerint egyre jobban hiányzik neki nagymamája, akivel igyekszik minden nap legalább telefonon beszélgetni egy kicsit.
Ezt is szeretjük