Lola smink nélkül állt kamera elé: így csak ritkán mutatja meg magát
Lolát a színpadon és a SzerencseSzombatban mindig gyönyörűen kifestve látjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az énekesnői karrier a legtöbb ember fejében egyet jelent a csillogással, a rivaldafénnyel és a színpaddal. A dívákat mindig tökéletes külsővel, divatos ruhákban és pazar sminkkel látjuk a mikrofon előtt. 

Vannak olyan elhivatott sztárok, akik nem is engednek ebből, náluk szóba sem jöhet, hogy megmutassák azt az arcukat a közönségnek, amelyet ébredés után a tükörben látnak. Mások a természetesség hívei, a csillogó kifestést a fellépéseikre tartogatják, és az sem zavarja őket, ha teljesen natúron kell kamera elé állniuk.

Lola smink nélkül

Lola az utóbbi tábort erősíti. Pályafutását nagyon fiatalon kezdte, tévés debütálása 14 éves korában volt, ekkor szerepelt először a Z + zenecsatornán, így már tinédzserként megtapasztalhatta, milyen, ha profi sminkes keze közé kerül. Azonban nyilvános szereplései előtt egyáltalán nem ragaszkodik ahhoz, hogy szakemberek tegyék hibátlanná megjelenését, sőt bátran megmutatta azt is, milyen az arca természetes valójában.

lola-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Lilu YouTube-csatornájának vendégeként láthattuk smink nélkül, ahol elmesélte, hogy egyedül a szempillához ragaszkodik, szerinte ettől válik nyitottá a tekintete, ezért csináltatott magának tartós pillákat. Bár nem zavarja, ha nem fedi vonásait semmi, azért a hétköznapokban szívesen feldob magára egy kis pirosítót, alapozót és rúzst is. Sőt a karanténban sem volt rest leülni a pipereasztalhoz.

- Tavaly még A Dal Kulisszát vezettem, és nagyon beteg lettem tavasszal, nem mehettem be, ami teljesen érthető. Ez nekem annyira rosszulesett, hogy ültem otthon délután, és azt mondtam, akkor kisminkelem magam, felöltözök, és leülök úgy a tévé elé. De csináltunk karanténszülinapot is vörös rúzzsal. Ezeket az alkalmakat élvezem, de mivel a nőiességemet meg tudom élni sok néző előtt, nekem nem szokott hiányozni, ha rég voltam már kisminkelve - mesélte a Makeup/Down című műsorban.

Magyar hírességek smink nélkül és kifestve

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Ezt is szeretjük