Lola bombázó bikiniben: az egzotikus tengerparton készült fotóját agyondicsérik
Lola tíz napra utazott ki a Seychelle-szigetekre, ahonnan rögtön az utazás elején vadítóan dögös fotót posztolt.

lola-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hallja meg a világ, Élj a mának, Mozdulj már - sokan, akik a 2000-es évek közepén élték tinédzseréveiket, a mai napig emlékeznek Lola slágereinek szövegére. Az énekesnő 2006-ban robbant be a köztudatba, és nem sokkal később a korszak tini üdvöskéje lett.

Bár színpadi karrierje töretlen maradt, úgy döntött, egy teljesen más területen is kipróbálja magát: 2017-ben debütált műsorvezetőként az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című produkciójában. 2020-tól Kisó helyét vette át a SzerencseSzombatban, valamint A Dal háttérműsorának is ő a háziasszonya.

Lola bikinis képe

A sok munkából adódóan állandó pörgés jellemzi az életét, így nem csoda, hogy vágyott némi kikapcsolódásra. Úgy döntött, a magyar tél utolsó napjait Seychelle-szigetek rekkenő hőségére cseréli, már posztolt is pár fotót az egzotikus nyaralásról. Az utazása első napján falatnyi bikiniben, a vízpartról kívánt jó reggelt a rajongóinak.

A felvétel a festői szépségű Beau Vallon öbölben készült, de a kommentelőknek nem csak a képeslapnak is beillő háttér láttán esett le az álla, Lola alakja is ámulatba ejtette őket. Agyondicsérték a dögös, falatnyi kétrészesben készült képet.

"Vénusz istennő a tenger habjaiban" - fogalmazott valaki, más inkább egy sellőhöz hasonlította a 33 éves hírességet.

Nem csak a jó genetikának köszönheti nőies idomait és fittségét, rendszeresen sportol. 2021 júniusában az Instagramon árulta el, hogy beleszeretett a jógába.

"Szerencsére egyre fontosabb téma, hogy elfogadjuk magunkat, úgy ahogy vagyunk. Azonban az egészség is fontos. 10 éve még egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen állapotban van a testem, nem sportoltam. Ma pedig már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle" - írta az edzés után készült fotóhoz.

Sarka Kata fürdőruhás fotói

Aki meglátja Sarka Kata fürdőruhás fotóit, annak biztosan elsőre a Baywatch ugrik be. A képekkel nagy sikert aratott, pár óra alatt rengeteg lájkot gyűjtött be. Nem csoda, hiszen a 35 éves sztárt az elmúlt években ritkán láttuk fürdőruhában vagy bikiniben - utoljára 2019 januárjában. 

Cover-fotó: Facebook/M2 Petőfi TV

Ezt is szeretjük