Az első közös fotó: L.L. Junior így öleli az X-Faktor énekesnőjét, Dárdai Blankát

L.L. Junior és Dárdai Blanka közös fotón szerepelnek, ami Szabó Zsófi csütörtök esti szülinapi buliján készült.

L.L. Junior és Dárdai Blanka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arról, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka, a 2019-es X-Faktorban megismert fiatal énekesnő egy párt alkot, augusztus közepén indultak meg a pletykák. 

Az énekes augusztus elején árulta el, hogy feleségével, Kingával vége a házasságának, a tényleges különválás mellett döntöttek. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Körtevélyessy Kinga kapcsolata több hullámvölgyet is megélt: 2019-ben, titokban házasodtak össze, 2021-ben Kinga közös gyermekükkel, Liliennel elköltözött a családi házból. Próbálták megmenteni a házasságukat, tavaly a Nyerő Párosban is szerepeltek, de végül a kislányuk érdekében jobbnak látták, ha lezárják veszekedésekkel teli kapcsolatukat.

ll-junior-felesege
Fotó: RTL Magyarország

A 23 éves Dárdai Blanka szintén egyedülálló lett, augusztus közepén az Insta-storyjában árulta el, hogy még friss a szakítás, már nincsenek együtt párjával, Csongorral, el is költözött a közös otthonból. 

Ezt követően többször látták a 41 éves énekest és a 18 évvel fiatalabb énekesnőt együtt egy-egy rendezvényen, de augusztus közepén L.L. Junior a Borsnak azt nyilatkozta, valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja Blankát, de túl fiatal hozzá, és csak munkakapcsolat van közöttük, egy új dalon dolgoznak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Szeptember közepére még inkább felerősödtek a híresztelések arról, hogy egy párt alkothatnak: többször is megjelentek egymás társaságában, és a szemtanúk szerint izzott közöttük a levegő, a követőik pedig azt is kiszúrták, hogy kommentelgetik egymás posztjait, a hozzászólásokban a szív emojit is használják. 

A pletykák most egy újabb löketet kaptak: Szabó Zsófi tegnap ünnepelte a 34. születésnapját, a partin pedig Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter mellett L.L. Junior és Dárdai Blanka is részt vett. Hajdú posztolt is egy csoportképet, amin L.L. Junior átöleli a fiatal énekesnőt.

Keleti Andrea és fiatalabb férje

A kilenc évvel fiatalabb férfi eredetileg a tanítványa volt a tánciskolájában, először barátok és táncpartnerek voltak. Amikor összejöttek, az első hetekben egy kicsit mindketten zavarban érezték magukat a korkülönbség miatt, majd rájöttek, teljesen felesleges. 

Keleti Andreát és férjét nem zavarja a 9 év korkülönbség: 23 éve boldog a házasságuk

Keleti Andrea mindent megtesz annak érdekében, hogy ne látszódjon férje és közte a korkülönbség.

Elolvasom

Cover-fotó: Instagram/L.L. Junior

Ezt is szeretjük