Liptai Claudia levágatta a haját: a rövid frizura szuperül áll neki
Liptai Claudiát rég láttuk ennyire rövid hajjal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia nevét 1993-ban ismerhette meg az ország, amikor 34 epizód erejéig feltűnt a Szomszédokban. Hosszú, tűzvörös hajzuhataggal debütált a képernyőn, amelyről mindenki pillanatok alatt megjegyezte.

Pályája során nem csak a színészi tehetségét villantotta meg, a televíziózás egyik nagyágyújává vált. A TV2 csatornáján futó, saját nevével fémjelzett, Claudia show háziasszonyaként is dögös vörösként tűnt fel, aztán az évek múlásával fokozatosan egyre világosabb lett a haja.

Liptai Claudia rövid haja

Külsejét könnyedén jellemezhetjük a változatos szóval: hosszú loknijai, trendi melírozott tincsei és rövid frizurája is volt már. Az elmúlt években leginkább a szőke különböző árnyalatai köszöntek vissza rajta, és mostanában kerülte a nagyon rövid fazont. Ám úgy döntött, hogy ismét itt az ideje megújulni, ezért alaposan megkurtíttatta tincseit.

Az Instagram-oldalán mutatta meg új megjelenését, amelyet csak „majdnem Monroe-ként” nevezett el. A követői elájultak tőle, szerintük ez a külső áll a legjobban a 47 éves sztárnak. 

Valaki csak annyit írt a poszt alá, hogy „brutál”, mások szerint éveket fiatalított rajta a hajvágás. A legnagyobb rajongók elfogultan csak úgy nyilatkoztak, hogy kedvencük akár kopasz is lehetne, még azt is szexisen viselné.

Liptai Claudia lánya

Liptai Claudia lánya egyre szebb, a 14 éves Panka már modellként bontogatja a szárnyait. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű fotók készültek róla.

Ezt is szeretjük