Liptai Claudia üldözte Miller Zoltánt a szerelmével: hajmeresztő dolgokat csinált, hogy észrevegye

Liptai Claudia a NőComment! adásában vallott arról, teljesen belezúgott egykori osztálytársába, Miller Zoltánba.

Liptai Claudia és Miller Zoltán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miller Zoltán az egyik legnépszerűbb musicalsztár hazánkban, olyan színházi darabokban varázsolta el a közönséget többek között, mint Az Operaház fantomja, A nyomorultak vagy a Made in Hungária. 

Lehengerlő kisugárzásával sok hölgyrajongót levett a lábáról, sőt néhány pályatársa szívét is megdobogtatta, például Liptai Claudia odáig volt érte.

Liptai Claudia üldözte Miller Zoltánt a szerelmével

A két színművész ismeretsége a ’90-es évek közepére tehető: együtt jártak Gór Nagy Mária Színitanodájába, ahol többek között Miller Zoltán volt felesége, Ullmann Mónika is az osztálytársuk volt.

Miller Zoltán 2003-ban a Madách Színház sajtótájékoztatóján.
Miller Zoltán 2003-ban a Madách Színház sajtótájékoztatóján.
Fotó: MTI/Földi Imre

Liptai Claudia a NőComment! adásában vallott arról, hogy ezekben az időkben üldözte a jóképű sztárt a szerelmével, sőt hajmeresztő dolgokat is megtett, hogy felkeltse az érdeklődését. A műsorvezető elárulta, nagyon tetszenek neki a kisfiús arcú férfiak, például az amerikai mozisztár, Chris Pratt, aki emlékezteti őt Miller Zoltánra - így indult a visszaemlékezés.

- Szerelmes voltam belé, és kergettem Miller Zolit. Volt olyan, hogy a Pál-völgyi-cseppkőbarlangban játszottak a zenekarával, az Ördögfiókákkal. Én meg kifeküdtem az útra a kocsija elé, hogy ne mehessen el. Aztán kedves volt, mert nem hajtott át rajtam - idézte fel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Nem Miller Zoltán volt az egyetlen a kollégái közül, akihez gyengéd érzelmek fűzték. 2018-ban az Édeskettes sütőshow-jának háziasszonyaként elárulta, korábban Csonka Andrásba is belezúgott.

liptai claudia 1
Fotó: RTL II/NőComment!

- Én a drága művész urat huszonöt éve ismerem, és most megmondom őszintén, én szerelmes voltam belé. De nagyon! A Grease című musicalben léptünk fel együtt, ő pedig már nagy sztár volt a Família Kft.-ben, és én azt mondtam: Úristen! Lobogott az a gyönyörű fürtös haja, és az a mozgás, ami minden este ugyanaz volt, és két lépésből állt, teljesen elkapott. Én írtam neki egy levelet rózsaszínű, szagos levélpapírra... - írta meg szavait a Szeretlek Magyarország.hu

Liptai Claudia régen és most

Liptai Claudiának 17 évesen még vörös, göndör haja, illetve kicsit teltebb arca volt. Múltbéli fotója láttán többeknek a Merida, a bátor című Disney-film főhőse ugrott be róla. Néhányan azt is megjegyezték, hogy a vörös volt az ő igazi hajszíne, hiszen így ismerhettük meg, a Szomszédokban is így szerepelt, csak néhány évvel ezelőtt váltott szőke hajszínre.

Felismered Liptai Claudiát? 17 évesen még nagyon másképp nézett ki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL II/NőComment!, MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük